Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati rákszűrésre...

Nőgyógyászati rákszűrésre kell mennem és mindig rettegek tőle. Mivel tudnám megnyugtatni magam?

Figyelt kérdés
Csak az éves kötelező rákszűrés, panaszom sincs szóval nem a citológiai eredménytől félek - bár egy kicsit aggódom azon is nem lát e valamit az uhn ami betegségre utal - hanem a vizsgálattól. Mindig nagyon fájni szokott, alig bírom ki nyöszörgés nélkül. Meg az egész szituáció olyan kellemetlen. :(
2022. aug. 25. 13:09
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Igen az vagy ha nem okoz fájdalmat. Nem tudom mi ilyen vicces abban, hogy a saját testedet sem ismered felnőtt létedre.
2022. aug. 27. 20:57
 32/34 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy nagyon unalmas az életed de nem húznál el innen a fenébe? Veled ellentétben 5 évig tanultam anatómiát. De biztos én vagyok a hülye. Nem a kérdésre válaszolsz csak trollkodsz itt. Keress egy pszichológust ha nem vagy képes befejezni mert ezt kényszerbetegségnek hívják.
2022. aug. 27. 21:29
 33/34 anonim ***** válasza:
82%

A korábbi válaszoló stílusa tényleg megkérdőjelezhető, de abban van valami amit mond. Én amikor épp csak elkezdtem szexelni, és annyira szűk voltam, hogy a szex is kicsit fájt még, az orvosi vizsgálat akkor is teljesen fájdalommentes volt. És ráadásul úgy tudom vannak a műszerből különböző méretek, nekem nagyon rendes volt a doki (magán) és mondta hogy a kisebbet használja.

Szóval esetleg jelezd előre a dokinak, hátha tud kisebbet használni. Ha viszont ilyen szinten fájdalmas, az is lehet valami problémád van, ezt lehet érdemes kivizsgáltatni.

2022. aug. 27. 22:09
 34/34 A kérdező kommentje:

A legkisebbet használja. Eddig semmi komolyabb nőgyógyászati problémám nem volt. Komolyan nem értem miért nem lehet ezt megérteni. Nem vagyunk egyformák.

Ha esetleg elálló a füled akkor légyszíves vizsgáltasd ki mert a többségnek nem elálló. 🙈

Egyébként meg senki nem tud szövegetértelmezni? A probléma nem az volt hogy fáj a vizsgálat!!! Nehéz lenne nem írni több számomra nem hasznos választ?

2022. aug. 27. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!