Nőgyógyászati rákszűrésre kell mennem és mindig rettegek tőle. Mivel tudnám megnyugtatni magam?
A korábbi válaszoló stílusa tényleg megkérdőjelezhető, de abban van valami amit mond. Én amikor épp csak elkezdtem szexelni, és annyira szűk voltam, hogy a szex is kicsit fájt még, az orvosi vizsgálat akkor is teljesen fájdalommentes volt. És ráadásul úgy tudom vannak a műszerből különböző méretek, nekem nagyon rendes volt a doki (magán) és mondta hogy a kisebbet használja.
Szóval esetleg jelezd előre a dokinak, hátha tud kisebbet használni. Ha viszont ilyen szinten fájdalmas, az is lehet valami problémád van, ezt lehet érdemes kivizsgáltatni.
A legkisebbet használja. Eddig semmi komolyabb nőgyógyászati problémám nem volt. Komolyan nem értem miért nem lehet ezt megérteni. Nem vagyunk egyformák.
Ha esetleg elálló a füled akkor légyszíves vizsgáltasd ki mert a többségnek nem elálló. 🙈
Egyébként meg senki nem tud szövegetértelmezni? A probléma nem az volt hogy fáj a vizsgálat!!! Nehéz lenne nem írni több számomra nem hasznos választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!