Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Holnap megyek először nőgyógyá...

Holnap megyek először nőgyógyászhoz, megnyugtatnátok?

Figyelt kérdés

nem tetszik a puncim kinézete, tudjátok kilógó kisajkak....és gáznak érzem pedig tudom hogy többezer nőt megvizsgált már, mégis bennem van ez

légyszives nyugtassatok meg és bíztassatok:(:)

2010. okt. 20. 16:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem azt fogja nézni, hogy hogyan nézel ki odalent. Ő nem plasztikai sebész. Orvos aki a betegségedre koncentrál és azt próbálja orvosolni. Mellesleg te leszel aznap neki a 30. punci. Nem nyálcsorgatni megy valaki az orvosi egyetemre, hanem megtanulni gyógyítani.

Elég megnyugtató volt, vagy írjak még? :)

2010. okt. 20. 16:26
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
A dokit tökre nem érdekli a puncid kinézete. Max, hogy tiszta vagy e vagy sem. Az egyetemen a gyógyítás sajátítják el, de ha van kedved ugorj be egy pszichológushoz is. Hidd el, ő sem fogja nézni milyen az arcszerkezeted.
2010. okt. 20. 16:29
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Kb 3 perc a vizsgálat összesen,vetkőzéssel öltözéssel együtt.Túl fogod élni.És már több ezer nőt vizsgált emg akinek kilogó kisajkai voltak,nem fog sikitva kirohanni a váróba FÉÉÉÉLEEEK kiáltással
2010. okt. 20. 16:29
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2010. okt. 20. 16:30
 5/11 A kérdező kommentje:

egyébként azét megyek mert vmi fertőzésem vagy gombám van és még szűz vagyok

h zajlik egy ilyen vizsgálat?

2010. okt. 20. 16:30
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
Nem azt nézi, hogy milyen a puncid, csak segíteni akar. Különben is Te erről nem tehetsz. Minden punci más.
2010. okt. 20. 16:32
 7/11 anonim ***** válasza:
35%
Felfekszel az vizsgáloágyra,szétteszed a lábad.A doki behelyezed a hüvelyedbe egy kacsát,ezzel kicsit széthuzza hogy belásson. kellemetlen,de fájdalmatlan. Kézzel is vizsgálhat,és hüvelyi ultrahangot is szokott, ez egy vékony henger alaku eszköz ,tényleg vékony,szóval ha szüz vagy akkor sem fog fájni.
2010. okt. 20. 16:38
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
Ha szűz vagy akkor kacsát sem fog használni.
2010. okt. 20. 16:49
 9/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:D

jövő szerdára kaptam mégiscsak időpontot, ez magánorvos, úgyhogy remélem tűrhető lesz :D

2010. okt. 21. 14:56
 10/11 anonim válasza:
53%
Ne ijedj meg amikor én is először voltam izgultam egy kicsit ja és én is magán dokinál voltam de tök rendes volt, amikor már 2-3-szor voltam már nem is féltem, kellemetlen volt, de nem fájt.Jobb megelőzni a bajt mint ha már meglenne.Úgy hogy szerintem ne félj tőle, Hidd el én szívesebben megyek nőgyógyászhoz min,Fogorvoshoz.
2010. okt. 24. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!