Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati rákszűrésre...

Nőgyógyászati rákszűrésre kell mennem és mindig rettegek tőle. Mivel tudnám megnyugtatni magam?

Figyelt kérdés
Csak az éves kötelező rákszűrés, panaszom sincs szóval nem a citológiai eredménytől félek - bár egy kicsit aggódom azon is nem lát e valamit az uhn ami betegségre utal - hanem a vizsgálattól. Mindig nagyon fájni szokott, alig bírom ki nyöszörgés nélkül. Meg az egész szituáció olyan kellemetlen. :(
2022. aug. 25. 13:09
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
36%

20

Rendben, de ezért miért pontoztál le??

2022. aug. 26. 19:13
 22/34 A kérdező kommentje:

19 bocsi de ha nem olvassátok el amit írtam akkor teljesen értelmetlen a válasz.

Most írjam le ugyan azt mégegyszer? Utoljára: sok orvosnál jártam. Régen magánban is. Baromi nagy lehúzás volt semmi más. Mindig fájt a vizsgálat minden orvosnál a magánnál is. Mert túl nagyok az eszközök a méreteimhez képest. Ezen nem lehet változtatni. Már nem is érdekel...ez van. Nem ez volt a kérdés. A kérdésemre eddig senki nem válaszolt. :(

Nem megyek többet magánrendelésre mert horrorr árak lettek és már nem tudok és nem is akarok ennyit fizetni érte mikor a különbség csak annyi hogy szebb kanapén várakozol és díszesebb a rendelő meg talán odatesznek egy papucsot az öltöbe. Rádásul bármi plusz vizsgálat labor kell aztvis csinaltathatod utana magánba mert a magán nem tud tbs helyre beutaót adni. Plusz a tabletta felírás vagy konzultáció is több tizezer forint. Ez pénzkidobás. Az orvos kedves mi a francnak menjek magánba? Nem is értem. Nem oldja meg a problémát. Ugyan úgy rettegnék.

2022. aug. 26. 23:08
 23/34 anonim ***** válasza:
84%
Vegyél be nyugtatót akkor. Nem tudom milyen megoldásra vársz.
2022. aug. 26. 23:12
 24/34 anonim ***** válasza:
36%

Magánba nem mész, mert drága (és rettegsz)

Államiba sem jó, mert rettegsz.

Írtam, hogy akkor ne menj egyáltalán - az sem jó, mert kell a gyógyszer.

Nagyok a műszerek számodra. Ez van. Sajnos.

Vagy mész, mint eddig és rettegsz, vagy nem mész.

Megnyugtatásra nincs szükséged, mert tudod, miről van szó. Bíztatásra sem, mert voltál már sokszor.

Nehéz segíteni. Milyen választ vársz?

2022. aug. 26. 23:20
 25/34 A kérdező kommentje:

Ha tudnám a választ megírnám magamnak. 😅 Mégis honnan szedjek nyugtatòt, mind venyköteles. 🙈

24 tényleg nem fogod fel, hogy a "gyógyszer" nélkül életveszélyes állapotba kerülhetek?

2022. aug. 27. 12:49
 26/34 anonim ***** válasza:
62%
Ilyen nincs, hogy a méreteidhez képest nagyok a műszerek. Minden nőnek ugyanolyanakkor a hüvelye, átlag 15 cm... Ne beszélj már hülyeséget.
2022. aug. 27. 13:20
 27/34 A kérdező kommentje:

Persze aki 2 méter magas annak ugyan olyan hosszú mint aki törpe meretű. 😅

Meg tudjuk minden férfinak is ugyan akkora a farka.

Egyebként sem a hosszúságával van a probléma hanem az átmerőjével. De nyilvan az is ugyan akkora mindenkinek. Annak is aki 8 gyereket szült meg aki egyet sem.

Nevtelenül arctalanul nagyon szép dolog lehülyézni valakit úgy hogy a biológia órán sem figyeltél de még a kámaszutra sem került a kezedbe soha. Taps! Büszke lehetsz magadra.

2022. aug. 27. 13:25
 28/34 anonim ***** válasza:
21%
Jajj nyilván te olyan szűk vagy, hogy fájdalmat okoz egy vékony pálca. De mikor bemegy a fasz, az nem fáj mi?
2022. aug. 27. 15:52
 29/34 A kérdező kommentje:

Ebből a mélyprimitívségből köszönöm ennyi elég volt.

Sajnálom a környezetedben élőket és javaslom látogass el egy rákszűrésre mielőtt ekkora okosságokat írsz. Meg fogsz lepődni.

2022. aug. 27. 17:02
 30/34 anonim ***** válasza:
25%
Rendszeresen járok rákszűrésre, fájdalom nélkül. Ja akkor én biztos tág vagyok. 😂
2022. aug. 27. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!