A nőgyógyászati papíron "mindkét ovárium számtalan tüszővel tele (PCOS) " diagnózis áll. A doki azt mondta ez nem betegség, csak egy állapot. Valóban nem lesz gond, vagy csak megnyugtatásból mondta?
teherbeesés nehezített.
Meg nem érett, el nem távozott peték.
Hát...tök mindegy hogy fogalmaz, szar és kész.
Nekem is PCOS-em van. Nincs peteérésem, szal gondolom nehezebb lesz teherbe esni. Majd mászkálhatunk vele dokihoz, ha nem akar összejönni a baba. (Bár nekem is azt mondta a nőgyógyász, h emiatt ne aggódjak) Meg ált magas férfihormonszinttel jár...én pl tök szőrös vagyok...lehet, h vki szerint ez nem súlyos dolog, de sztem lelkileg elég megterhelő. Van aki pattanásos miatta, vagy túlsúlyos...Nem tudom neked van-e ilyesmi.
De tény, h normálisan el lehet vele éldegálni. Írt fel vmit? Vagy elküldött vmi vizsgálatra? Vagy mit csinált?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Igen, azt olvastam énis, hogy a teherbeesés kicsit bonyolultabb lesz.:( Kicsit elszomorító, hogy elsőnek mentem el nőgyógyászhoz, és ezzel a hírrel szolgált.
Cypromixot írt fel, azt mondta ezzel javítható. Nekem a hátam tiszta pattanás, szerencsére szőrösödés az normális. Rákszűrést végzett, és elvileg abból derül ki a további.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!