Nőgyógyászati rákszűrésre kell mennem és mindig rettegek tőle. Mivel tudnám megnyugtatni magam?
11
Oké, erre írtam, hogy ha nyomaszt, akkor ne menj. Tabletta nélkül is van fogamzásgátlás. Ráadásul a fog.gátló egy csomó plusz nyavalya előidézője lehet, amivel megint az orvosnál kötsz ki: vérzés gondok, gombásodási hajlam, libidó gondok, stb. Én sem tudok megbarátkozni vele és nem is akarok. (Nagyanyáink életükben sem láttak nőgyógyászt, és vígan leélték az életüket.)
Kivéve akik nem.
Nagyon régóta szedek tablettát semmi bajom vele. Semmi ilyen tünetem nem volt soha amiket itt felsorolsz. Sőt. Csak előnyeit tudnám felsorolni. Egyébként sem hagyhatom abba mert egy ritka betegségem van ami miatt életveszélyes allapotba kerülhetek nélküle. Nem mellesleg nem szült nőknek csak az a biztos módszer. Nem szeretnék abortuszt.
15
Igen, elkanyarodtunk, de a lényeg, hogy sajnos tabletta mellett is teherbe lehet esni. Ne történjen így, de sajnos előfordul.
Egyébként azon tűnődtem, hogy a leírtak szerint te kimondottan a rákszűréstől stresszelsz. Amit így, hogy jársz orvoshoz pl. tabletta miatt, így nem annyira értek. Ha már úgyis ott fekszel kiterítve, akkor már tök mindegy, hogy "csak" vizsgál, hüvelyi ultrahangoz, vagy rákszűrést is csinál...
Először azt hittem, az egész vizsgálat problémás. Mert nekem az és azért nem is járok.
Az egésztől stresszelek.Maga a helyzez is szörnyű. Nem is értem milyen indittatasból választja valaki ezt a szakterületet. De a rákszűrés része a legrosszabb mert az fáj is a többi nem.
Nem csak stresszelek hanem iszonyodom.
Még attól is félek, hogy bepisilek vagy betojok a félelemtől ahogy a hasam nyomkodja. 😣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!