Miért van a bugyimnak ilyen illata?
Szóval, télen-nyáron egyaránt azt tapasztalom, hogy nem "szagmentes" a bugyim. Voltam vizelet vizsgálaton, nincs baktérium a vizeletemben, sőt tökéletes az eredmény. Hüvelygombám sincs. Nem büdösnek mondanám, egyszerűen azt érzem, van valami illat a bugyimon, a p*ncim is átveszi, úgyértem, ha hozzáérek a bőrömhöz kívül, utána érzem az ujjamon. A combjaim összeérnek, gondoltam rá, hogy ez tipikus izzadtság szag (izzadós is vagyok), azért van évszaktól függetlenül.
Nektek is valamennyire "illatozik" a bugyi, tehát másnak sem semmilyen illatú?

Akkor használj tisztasági betétet, nagyon jó!
És szokj le a tangáról, mert nem egészséges! Ha néha hordasz, oké, de mindennap ne tedd!

Van francia bugyiban is...nem az határozza meg.
Már arra is gondoltam, hogy nem is a puncimtól jön, amit érzek, hanem a bikinivonalam "izzad be", pláne, hogy az én combjaim össze is érnek, nem szellőzik ott.

Sürgősen felejtsd el a tangát. A kis pánt a végbélnyílás, a hüvelybemenet és húgycsőnyílás között szánkázik egész nap. És sajnos minden nyílásunkból folyik valami, mindben más-más bacik vannak, amelyek beivódnak a pántba, és jönnek mennek a nyílások között....
Vannak olyan lézervágott, testszínű alsóneműk, amelyek nem látszanak át a nadrágon/szoknyán kívülről. A legjobb a száras alsó, vagy hipster alsó.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!