Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van valaki hasonló helyzetben?...

Van valaki hasonló helyzetben? Ha igen, mi segített neki, vagy hová ment ezügyben?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a problémám, hogy nőként nagyon szőrös vagyok. De úgy kompletten az egész testem, has, hát, kar, láb, mellkas, bajuszom is van, még a nyakamon is van.. és nem kis cuki pihe, hanem fekete. Lelkileg nagyon megvisel, és semmi önbizalmam nincs emiatt, nagyon szégyellem. Eddig nálam tabunak számított ez a téma, senkinek nem mertem elmondani, nem mertem sehova ezzel menni, de mostmár úgy érzem nem bírok tovább így élni, és muszáj valamit kezdenem ezzel, mert lelkileg teljesen kikészít már. Strandra soha nem mertem menni emiatt, ha párkapcsolatom volt, akkor az egész testemet leborotváltam, vagy legyantáztam mindig, és már elegem van. Már belefáradtam, hogy órákat töltök ezzel évek óta. Gyanta után is rettentő gyorsan visszanő, úgyhogy gyakran is kell ezt csinálnom.

Erre rátesz az is, hogy emellett mostanában az arcbőröm is megőrült, és rettentő sok pattanásom lett egy ideje. Próbáltam kezelni, egy ideig jobb, de aztán újra kezdődik.

Ezzel hova vagy kihez kéne fordulnom?

Légyszíves csak olyan írjon választ, aki nem rúg belém még egyet, mert így is padlón vagyok!

Előre is köszönöm a válaszokat!

tegnap 11:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Bőrgyógyászhoz és endokrinológushoz tessék menni. Nagy valószínűséggel hormonális problémád lesz
tegnap 12:25
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
És nőgyógyászhoz.
tegnap 12:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, foglaltam időpontot endokrinológushoz.:)
tegnap 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:

3

Tök jó, de a nőgyógyász is nagyon fontos. Vannak nőgyógyász-endokrinológusok, ha van pénzed egy ilyen magánrendelésre, én oda mennék biztosan.

tegnap 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:
tegnap 16:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Endokrinológus. A mellékveséd is okozhatja.
tegnap 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!