Miért van a bugyimnak ilyen illata?
Szóval, télen-nyáron egyaránt azt tapasztalom, hogy nem "szagmentes" a bugyim. Voltam vizelet vizsgálaton, nincs baktérium a vizeletemben, sőt tökéletes az eredmény. Hüvelygombám sincs. Nem büdösnek mondanám, egyszerűen azt érzem, van valami illat a bugyimon, a p*ncim is átveszi, úgyértem, ha hozzáérek a bőrömhöz kívül, utána érzem az ujjamon. A combjaim összeérnek, gondoltam rá, hogy ez tipikus izzadtság szag (izzadós is vagyok), azért van évszaktól függetlenül.
Nektek is valamennyire "illatozik" a bugyi, tehát másnak sem semmilyen illatú?

Első, te hülye vagy.
Betétet használsz, kérdező?
Mindenkinek van ott lennt is "illata" jellegzetes ..
Beizzad hiszem bugyi ,nadrág csak van rajtad . Vekony vastag mindegy .. plussz ha össze van teve a lábod.. ha nem büdös akkor szerintem nincs probléma. Nekem is van illata 🤣😄🤔

Dezodor nélkül a pólód se lenne szagmentes. :D
Az ott ugyanolyan testrész, mint a hónalj. Szőrös mindkettő, mindkét helyen "bűzmirigyek", test és végtag találkozása. Mindkét helyet, hónalj, combtő dezodorálni kell.

Örülök a válaszaitoknak!
Dezodort biztos nem használnék ott...stiftet szoktam a combomra, hogy ne dörzsölődjön, de azt csak a combomra, sosem használnék intim tájékra, ahogy dezodort sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!