Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek, ha jövőhéten kell...

Mit tegyek, ha jövőhéten kell megjönnie, és 600 km-es útra megyünk az iskolatársakkal?

Figyelt kérdés

A busz is necces, mert csak párszor állunk meg, és nem családdal megyek, hanem iskolatársakkal, tanárokkal. Azért nem úgy van velük az ember, mint családdal, meg most azért nem fognak óránként megállni, mert nekem cserélnem meg pisilnem kell (ilyenkor gyakran járok wc-re).

Főleg meg tele van tűzdelve programokkal az egész nap, ki leszünk purcanva, és ilyenkor pláne az első napokban alig van erőm, és ott is ugye a cserélés. Már a sírás kerülget folyamatosan, ha visszamondom, akkor meg én leszek a rossz, mert miattam nem megy más, az én helyem kimarad.

2022. jún. 3. 21:37
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, ne menj így! Nem fognak óránként megállni a kedvedért. Meg nem minden buszon van wc.

Írtad, hogy sűrű a program, hányással, meg rosszullétekkel nem bírnád.

Ne törődj vele, hogy mások mit szónak!

2022. jún. 5. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!