Mit tegyek, ha jövőhéten kell megjönnie, és 600 km-es útra megyünk az iskolatársakkal?
A busz is necces, mert csak párszor állunk meg, és nem családdal megyek, hanem iskolatársakkal, tanárokkal. Azért nem úgy van velük az ember, mint családdal, meg most azért nem fognak óránként megállni, mert nekem cserélnem meg pisilnem kell (ilyenkor gyakran járok wc-re).
Főleg meg tele van tűzdelve programokkal az egész nap, ki leszünk purcanva, és ilyenkor pláne az első napokban alig van erőm, és ott is ugye a cserélés. Már a sírás kerülget folyamatosan, ha visszamondom, akkor meg én leszek a rossz, mert miattam nem megy más, az én helyem kimarad.
21: értelmező olvasás, ha kérhetném.....
A paranoiádra céloztam!
Miért ne mehetnél el...? Aköré kerítesz misztikumot, hogy mensizel. Mintha az valami földöntúli lény egészen különleges dolga lenne....
Normális életfunkció.
#18.
Senki nem kíváncsi rá, hogy te mikor menstruálsz, meg hogy szédülsz-e olyankor. Nem kell vele mindenkinek eldicsekedni.
Azt meg döntsd el magadnak, hogy mész-e a kirándulásra, vagy sem, utána pedig vállald a döntésed következményeit.
Elárulom, lesznek még ennél rosszabb dolgok is az életedben.
Olvasd már vissza, hogy mi ezzel a bajom.
Elolvastam!
Megáll a busz, elmentek wc-re és cserélsz.
A buszon is van wc, ott is meg tudod oldani a cserét.
Mi a probléma?
Akkor ne menj.
De miert írtal ki róla kerdest ha eleve nem akarsz menni?
"A legtöbb nő szerint a kehely kényelmes, a vérrel pedig semmi se történik, mert vákuumot képez a kehely, így a vér "friss" marad."
Egyetlen nőismerősöm sem használná ezt, pedig van pár.
Próbáld ki a "friss vért" nejlonzacskóba a napon hagyni!
Meglátod mennyire marad friss, akár 4-5 óra múlva, pedig a napból még UV-t is kap ami elvileg fertőtlenítene...
Különben sem világos milyen friss vérről beszélsz, mivel mensturációnál az csak egy mellékes tényező. A Fő tényező a leválló ELHALT és megvastagodott méhnyálkahártya, amibe nem történt beágyazódás!
A menstruációt lényegében veheted egy "belső hámlás" nak is.
Egyébként el sem tudom képzelni mi történne a vérrel telt kehellyel, ha a kérdező valamiért esetleg eltüsszenti magát, de szerintem kész horror lenne :D :D :D
Ezek a baromságok max nemiséget alázó gender viccnek jók, kb mint a női pisilős tölcsér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!