Vidéki koleszosok, akik Pesten tanultok, ti mennyire irigylitek a pesti iskolatársaitokat? (akik bejárnak) Egyáltalán milyenek a pesti iskolatársak? (egyetemen)
Figyelt kérdés
iskolatárs, iskola2020. jún. 10. 16:51
1/4 anonim válasza:
Semennyire nem irígyeltem őket. Rühellem a várost.
Vidéken szabadabban elvagyok.
2/4 anonim válasza:
Alapvetően nincs olyan, hogy "a pestiek".
Ismertem olyat akik szegény körülménxek között éltek, ezért a gyerek inkább kollégiumba költözött, mert akkoriban tanulmányi átlag alapján felvettek pesti embereket is. Utána meg elment albérletbe. Mások meg Külső kerületekből családi házas, családi villás környezetből jártak be.
3/4 anonim válasza:
alapból semennyire mert szeretek a koleszban lakni szabadon, szülők nélkül
most éppen nagyon mert sokan vannak, és tudnak találkozni, én meg a világ végére jöttem haza a hülye vírus miatt és itt senki sem lakik...
4/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem irigylem őket sőt nekem nagyon is hiányzik a vidéki élet. Megszoktam a csendet és a nyugalmat itt városban nagy a nyüzsgés nagy a forgalom stb stb. Míg fiatal az ember addig.okes ha viszont idősebb leszel 30+ akkor mindenfele keppen vissza megyek egy kisebb vidéki városban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!