Mi lesz akkor, ha strandon betéttel megyek be fürödni a vízbe?
81
Nem vagyok. De szokásom utánaolvasni, utánanézni dolgoknak. Én megtettem. Beírtam a megfelelő idézeteket. Forrást adtam. Lefordítottam a szövegeket (jobban mondva a DeepL lefordította, én csak javítottam.) Senki nem tette meg ezt. 80 válasznál tartunk. Nem vagytok egy szinten velem. Nőjjetek fel. Olvassatok. Idézzetek. Adjatok forrást. Fordítsatok, ha szükséges.
84
Igen, tényleg roppant igénytelen vagyok. :)
Te pedig nagyon nagyon igényes vagy. És okos. És szép. És sikeres. És jó. És toleráns. És nagyvonalú. És szeretetreméltó. És mi mind nagyon nagyon szeretünk téged.
"Te pedig nagyon nagyon igényes vagy. És okos. És szép. És sikeres. És jó. És toleráns. És nagyvonalú. És szeretetreméltó. És mi mind nagyon nagyon szeretünk téged."
Huu de beszótáá :D Megyek is, elsírom magam :D :D
89
Ez nem beszólás volt. :) Nyilván ilyen vagy. Ezért nagyon büszke vagyok rád. Lám-lám, milyen toleráns és szeretetteljes vagy velem is! Köszönöm szépen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!