Mi lesz akkor, ha strandon betéttel megyek be fürödni a vízbe?
Figyelt kérdés
Milyen következmémyekkel fog járni ha nem tampont, hanem betétet használok a vízben? Ki fog jönni belöle az addig benne lévő vér? Vagy másfajta problémát fog okozni?2022. máj. 16. 10:14
1/99 anonim válasza:
felszívja magát, megdagad, csöpögni fog, és lehet a vér is ki tud ázni belőle (ezt nem tudom, nem próbáltam még), de azt sanszosnak tartom hogy mikro kijössz a vízből kicsit rózsaszínes víz csöpög majd ki belőle
2/99 anonim válasza:
Nem próbáltam,de jó eséllyel megszívja magát a betét a víztől, és iszonyat nehéz lesz, plusz a cucc is leoldódik róla, szóval egyáltalán nem javaslom.
Vagy tampon, vagy intimkehely, (utóbbi talán a legbiztosabb) máshogy sajnos nem nagyon működik a strandolás.
3/99 anonim válasza:
Jézusmária.... ezt most komolyan kérdezed??????
Vércsíkot fogsz magad után húzni - és még az uszodából is kitiltanak!
Hány éves vagy????
4/99 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy a betét látszódni fog? Be se fognak engedni a vízbe, legalább is ha próbálnál bejönni és én bent ülök a vízbe fixen rádszólok. Vagy nem mész a vízbe vagy tampont/kelyhet használsz. Ennyi.
5/99 anonim válasza:
Nagy butaság lenne, ne csináld. Ha nem akarsz tampont vagy kelyhet használni, ne menj be a vízbe, ilyen egyszerű.
6/99 anonim válasza:
Én bemegyek a Balcsiba vattával. 1. Soha semmi nem jött ki belőle. 2. Hat lóval sem lehetne visszatartani, ha vizet látok, akkor előjön belőlem a vízikutya. 3. Hatalmas vízről van szó, nem medencényiről, mert nyilván másokra tekintettel próbálok lenni.
7/99 anonim válasza:
Első körben rohadt gyönyörűen fogsz vele kinézni.
Továbbá undorító is mint a franc.
De remélem csak trollkodsz.
8/99 anonim válasza:
7: tuti trollkodik...
Ennyire ostoba ember nem létezhet... :-D
9/99 anonim válasza:
8: már ha ilyennel trollkodik is valaki elég ostoba lehet😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!