Mi lesz akkor, ha strandon betéttel megyek be fürödni a vízbe?
11-12
Jaj de kis nyuszifülek vagytok. :)) 100 százalék árja vagyok. Ja nem, zsidó vér is van bennem. És meglepő módon nem ez a valódi nevem.
13
Amúgy direkt leírtam, hogy a Balcsiban szoktam ilyet csinálni, olyankor, amikor nem ömlik a vér belőlem. Tisztában vagytok azzal, hogy ott az emberek hány százaléka pisil ill. kakil bele a vízbe? Láttátok már, hogy milyen bőrbetegségekkel mennek bele a vízbe egyesek? Én például naptejet sem használok, azt sem áztatom bele a vízbe. Összességében a halak és a hattyúk (de az emberek is) kevesebbet szívnak miattam, mint egy átlag ember miatt. De csak legyen ciki, hogy ezt csinálom. Soha senki nem is vette észre és nincs is ezzel semmi probléma. Vágta már fel kagyló a térdem, több vérem folyt akkor a vízbe, mint amennyi menstruációs vérem került évtizedek alatt bele.
és azzal is tisztában vagy, hogy ilyenkor nyitva van a méhszájad, és az a kakis-pisis-bőrgombás víz felkerülhet a hüvelyedbe..???
Atyavilág... :(((((
És akkor persze még szó nincs arról, hogy tovább szennyezed a vizet...
15
Igen, tisztában vagyok vele természetesen. Még SOHA nem kaptam semmilyen fertőzést a Balcsiban.
Igen, jól mondod. Talán a különböző nemibetegségekkel és fertőzésekkel sem kéne belemenni a vízbe. Nekem egyik sincs.
Anyavilág... :(((
Ne felejtsük el, hogy a ragasztó is kiold a víz hatására. Lehet mire kijössz, már nem is lesz meg. Vagy csak a fele kicsúszik. :)
Roxinak persze nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!