Mi lesz akkor, ha strandon betéttel megyek be fürödni a vízbe?
60
De én nem használok betétet. Érthető?
Ő vattát használ nem értitek már meg?😂😂😂😂😂😂😂😂
Hát Beszarok komolyan. Es a vattát feldugdosod magadnak vagy hogy csinálod te igen okos?
63: és most képzeljük el.... Jön ki a balatonból a csatakosra ázott vattájával, és a combján lefelé végig folyik belőle a vizes véres trutyi....
Gyönyörű, és gusztusos látvány lehet.😂😂😂😂😂😂😂😂
Ahogy írtam (de nem vagytok képesek új információ befogadására) nem leszek véres, mert amíg bemegyek a vízbe, az 30 másodperc, amíg bent vagyok a vízben, addig nem folyik a vér, amíg kijövök, az 30 másodperc.
Miért dugdosnám fel? :)) Akkor tampont használnék.
Egyébként bármilyen hihetetlen, kamaszkoromban vattát használtunk. Nem volt betét, tampont meg akkoriban nem használtak szűz lányok.
Az egész úgy kezdődött (üljetek le szépen és elmesélem) Jugoszláviában nyaraltunk, megjött a vérzésem, 40 fok volt árnyékban. Anyám mondta, hogy vattával megpróbálhatok bemenni, megtettem. Nem áztam át, nem okoztam közegészségügyi kockázatot, sem közbotrányt.
Mikor volt neked kamaszkorod, hogy vattát használtál...??
Én már mindjárt nyugdíjas leszek, és már lehetett kapni tampont gimis koromban!!!
68
80-as évek vége. Mi az osztálytársaimmal, barátnőimmel vattát használtunk. Fel sem merült a tampon. (Én amúgy sem használtam volna, mert nagyon idegenkedem tőle.)(Plusz soha senki nem mondta, hogy szóba jönne. Anyám sem ajánlgatta.)
Igen. Lehetett kapni. Ha megnézed, egy szóval nem mondtam, hogy nem lehetett kapni.
El ne higyétek 😂 Ha a nyolcvanak évek végén lett volna tini, akkor most kb 50 felett van.
De egy érett, felnőtt 50-es nő nem ír ilyet:
" Hat lóval sem lehetne visszatartani, ha vizet látok, akkor előjön belőlem a vízikutya."
😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!