Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyásznál? (többi lent)

Nőgyógyásznál? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok 19 éves lány vagyok és először fogok nőgyógyászhoz menni az lenne a kérdésem hogy kereshetek magamnak doktornőt ezekhez a vizsgálatokhoz? És hogy a párom bejöhet-e velem? Nem igazán szeretnék nélküle bemenni. Van rá esély hogy beengedi az orvosom? És igen ragaszkodom hozzá hogy bent legyen ne is akarjon senki lebeszélni hogy csak kellemetlenebb stb ( nekem biztonságot ad ha ő ott van)

2022. febr. 26. 01:53
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
63%

Megdögleni rákban sem kötelező, de általában azok szoktak akik szarnak az egészségükre és még szűrésre sem járnak, hanem egyszer csak megjelennek a tünetek amikor már rég zabálja a rák a testüket, késői stádiumba lesznek és már az 5 Sugár 20 kemo sem segít hanem szépen lassan meghal.

Egy felnőtt értelmes ember kibír egy 15 perces egyébként nem kulonosebben kellemes de nem is kellemetlen vizsgálatot, az élet arról szól hogy megteszünk dolgokat amiket nem szeretnénk. Ez a felnőtté válás része. Persze akinek az IQ -ja a béka segge alatt van az nem fogja ezt soha megérteni, azokért nem is kár.

2022. ápr. 3. 07:39
 42/44 anonim ***** válasza:
11%

41

Rosszindulatú vagy, és butaságokat beszélsz.

1. Továbbra is igaz, hogy nem "kötelező" a mnyrák szűrés. Sosem volt az. Ezen mit nem értettél?

2. Ha senki sem halna bele, aki rendszeresen jár, és mindenki meghalna, aki nem jár, akkor igazad lenne. De nem így van. Tucatnyi példát tudok mindkettő ellenkezőjére, csak az ismerősi örömből.

3. Általában azok vannak oda mnyrák szűrésért, akiknek van egy kis lelkiismeret furdalásuk: fiatalon össze-vissza szexeltek ész nélkül,és most a mindent megváltó szűrésben bíznak. (Monogám, vagy kis számú normális előéletű partnernél nem áll fenn hpv veszély).

3. Egyedül a felmenők között előforduló mnyrák miatt lehet fontos a szűrés.

4. Egyik fenti sem érint, nem is szívesen mutogatnám magamat, így nem járok. Semmi, de semmi bajom nincs és nem is volt, pedig nem vagyok már mai darab.

P.S.

Az "akinek az IQ -ja a béka segge alatt van az nem fogja ezt soha megérteni, azokért nem is kár." megjegyzésedet nem minősítem; minősít az téged elég rendesen.

2022. ápr. 3. 09:43
 43/44 anonim ***** válasza:
68%
Én is a 41-essel értek teljesen egyet. 42, veled szerintem komoly baj van a toronyban! Nem kell r*bancnak lenned ahhoz, hogy HPV-d legyen, már egyetlen szexuális aktussal el lehet kapni, a népesség 80-90%-a elkapja! Mindenki kicsapongó r*banc, csak persze te nem? A genetikának semmi köze a méhnyakrákhoz, kizárólag a HPV okozza, ezért a felfedezésért Nobel-díjat adtak. Biztosan poénból mondják, hogy évente kell nőgyógyászhoz menni, hiszen te okosabb vagy és felnyitod a szemünket, hogy teljesen felesleges… Elkeserítő, hogy ilyen “felnőtt emberek” vannak köztünk. Még jó, hogy a hármas pontban te nem minősítettél senkit… :)
2022. ápr. 3. 11:35
 44/44 anonim ***** válasza:
0%

43

A hajlam örökölhető, ez tény. Nem véletlenül számítanak veszélyeztetettnek. A hpv-t egyetlen aktussal is el lehet kapni. Igen; ezért kell megválogatni a partnert. Nem feltétlenül a környék bikája a legjobb választás. 80-90% elkapja a hpv-t, igen, de a törzsek közül 1-2 veszélyes van csak, akit oltottak, azokat már ez sem érinti. Ráadásul hpv-t nem is szűrnek, csak külön kérésre (jó pénzért) zehát ki sem derül egy átlag szűrésnél.

Mindegy is; aki akar menjen, én kihagyom, csak ne mindig az jöjjön már le, hogy szűrés nélkül vége a világnak, és halál fia(lánya) vagy. Mert ez nem igaz. Ezt mondom mindig el, ha szóba kerül. És nagyon nem vagyok ezzel egyedül.

2022. ápr. 3. 11:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!