Az antiotikum okozhat mèhgyulladást vagy gombás fertőzést ott lent(nőknél)?! 16/l
Mint utólag kiderült anyukám koronás volt ez volt 2 hónapja már jobban van.De akkor én is elkaptam és nagyon nem akartam helyre jönni ezért el kellett mennem a dokihoz antibiotikumot íratni fel magamnak amit ki is váltottam és beszedtem az összeset. Majd helyre jöttem.. de utána rá kis időre begyulladt a mèhem. És anyu azt mondta lehet az antibiotikum miatt. Mert okozhat ilyet,meg a fogamzásgátló de fogamzásgátlót nem szedek!
Tapasztalatokat kérnek!
Honnan tudod, hogy begyulladt a mehed? Nem nagyon ertem. Meg azt se, hogy korona gyanuval minek maszkalsz orvoshoz es minek is szedtel antibiotikumot. Mondtad egyaltalan az orvosnak a koronat? Ha igen, de ennek ellenere felirta, akkor nem tul kompetens a temaban, ugy tunik.
Gombas fertozes megint mas, es egyebkent okozhatja az antibiotikum, ezert kell melle mindig huvelyflora helyreallito kupot is hasznalni.
Onnan tudom hoyg bevan gyulladva mert a nőgyógyász mondta
A háziorvos meg nem foglalkozott vele és csak felírt egy antibiotikumot meg korona vírus tesztre se akart elkuldeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!