Szerintetek a menstruáció (megvonásos vérzés) megjöveteléhez lehet köze?
Az a helyzet hogy fogamzásgátlót szedek, már lassan egy éve. Az orvos mondta, hogy ha bármi mellékhatása lenne a gyógyszernek akkor az az első néhány hónapban jelentkezne. Eddig rendben van, akkor nem is volt semmi bajom.
3-4 hónapja ugyanazt tapasztaltam amit most jelenleg, azaz hogy nehány nappal a megvonásos vérzés jelentkezése előtt fáradtságot tapasztalok, mintha néha ki futna az energia a lábamból, a testemből, emésztési panaszok is vannak néha, fura érzések át-átfutnak rajtam, de ezek csak rövid ideig tartanak, és ha lepihenek akkor rendszerint jobban vagyok. A közérzetem egyébként rendben van, pulzus, vérnyomás, vércukor rendben szokott lenni, tehát nem az okozza. (3-4 hónapja mikor ezt tapasztaltam mértem mindet minden nap és nem ezzel volt a baj).
Visszamentem az orvoshoz és megkérdeztem a dologról, de azt mondta nem gondolná hogy a gyógyszerrel van összefüggésbe, mert akkor már a szedése megkezdése után hamarabb jelentkezett volna.
Viszont legutóbb úgy volt, hogy ahogy megjött a megvonásos vérzés (nagyon gyenge voltam, nem úgy mint máskor) és ahogy múlt a vérzés napról napra ezek a tünetek is elmúltak és jobban lettem.
Talán azt érdemes még tudni hogy akkor azért is mentem vissza az orvoshoz mert korábban a citológiai vizsgálat mutatott egy kis gyulladást, és kezeltem, majd ellenőrizni mentem vissza hogy elmúlt-e, de az a vizsgálat már azt mutatta hogy elmúlt.
Most a hét elején nagyon felfáztam, és nem tartom kizártnak hogy a gyulladás esetleg átment a méhemre is, (korábban volt már rá példa) és nem tudom nem e ezzel van összefüggésben hogy esetleg van egy kis gyulladásom, és mivel a méhem abban a szakaszban van hogy nemsokára elindul (2-3nap) a vérzés, ez ilyen kombinációt alkotna?
Az elmúlt kb. 3 megvonásos vérzés esetén nem éreztem ilyet.
Szerintetek? Volt már valakinek ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!