Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati vizsgálat miatt...

Nőgyógyászati vizsgálat miatt viszkethet ott lent?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kicsit hulyen fogalmaztam meg a kerdest, de nem tudtam mashogy

Arrol lenne szo, hogy par napja elmentem nogyogyaszhoz addig semmilyen panaszom nem volt, ez csak 1 rutinvizsgalat volt (a legelso)

Lassan egy eve hogy egyutt vagyok a tarsammal, akinek en voltam az elso es szintugy nekem is

Ez azert fontos, mert tole nem kaphattam el semmit, gumival is vedekezunk

De mikor az orvostol haza ertem, kb egy 30 perc utan olyan kellemetlen erzes volt ott lent, de mondta is az orvos hogy verezhet is stb.

Utana eltunt

Majd ma reggeltol egeszen idaig annyira viszket, eg ugy erzem, hogy a huvelyem, teljesen megorulok es nem tudom mi miatt

Lehetseges hogy olyan anyagot hasznalt amit nem birok?

Pl. volt olyan, mikor durex ovszert hasznaltunk, ugyan igy egetett

Valoszinuleg a sikosito miatt

Viszont a Masculannal ez teljesen eltunt

Ra lehet fogni erre, vagy elkaptam valamit?

(Ami orvosnal tortent az ugye a rakszures, huvelyi ultrahang, + begyult az ujjaval) az ultrahang zseletol lehet?

Elore is koszi

2021. máj. 22. 23:11
 1/3 A kérdező kommentje:
*benyult az ujjaval, bocsi :D
2021. máj. 22. 23:13
 2/3 anonim ***** válasza:
A huvelyi uh ra elvileg húznak műszer óvszert.
2021. máj. 22. 23:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Én úgy emlékszem hogy hüvelyi ultrahangnál használták síkosító gélt. Teljesen ésszerű, nyilván nem csakúgy dugják be a műszert. Ehhez használják a gélt. Lehet hogy erre vagy allergiás.
2021. máj. 22. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!