Nőgyógyászati vizsgálattól kaphatok ekcámét a gát/nagy ajkak környékén?
Sziasztok!
Kedden voltam nőgyógyászati vizsgálaton, ahol rákszűrés céljából kenetet is vettek tőlem. Még előtte soha nem voltam nőgyógyásznál, pontosan nem tudom megmondani, hogy a vizsgálat során mit csináltak velem odalent, milyen eszközökkel, de nem volt kellemes, az biztos xd
Majd szerda este lefekvésnél, éreztem, hogy egy szúró érzést érzek bizonyos pózokban, egy meghatározott helyen. Reggel megnéztem látok e ott valamit, de nekem nem tűnt fel semmi szokatlan, a megtapogatásnál azonban éreztem, hogy egy picit keményebb a gát és a nagy ajkak közötti területen, közel a hüvelynyíláshoz, az egyik odlalon, egy pici pontban és olyan mintha ott szárazabb is lenne a bőr. Vagyis látni nem, kitapogatni ki tudom az "elváltozást".
Neugranormon kenőccsel bekentem, az elmulasztotta aznapra a kellemetlenséget, de ma reggelre (péntekre), ismét előjött, és ismét érzem a kellemetlenséget ha úgy mozdulok, ülök...
Nem tudom hova tenni a problémát, igazából nem vagyok biztos abban sem, hogy ez ekcéma lehet-e.. Csak gyanús, hogy pont a vizsgálat utan jött ez elő. Ti mit gondoltok mi lehet ez, és mit tegyek vele?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!