Jó nőgyógyász Cegléden vagy környékén? és érdkelne kb mennyit kérnek a vizsgálatokért és szülésért?
Hát az attól függ kinek mit jelent az hogy jó nőgyógyász...
Nekem dr Pusztai Géza, ő egy nagyon szókimondó, egyesek szerint nyers ember. Velem mindig nagyon korrekt és kedves volt, bár nem is jön be nálam a mézes-mázos mellébeszélős fajta. Sokkal szimpatikusabb, ha megmondja, ha van valami baj, mintha mellébeszélne. Régóta ismerem, idős nagy tudású orvos szerintem. Magánrendelése van, ott az első vizsgálatért 7e-t fizettem, utána soha nem mondott összeget, de az 5-öt mindig megkapta. Minden alkalommal megvizsgálta a babát uh-al is. Soha nem hívott feleslegesen, vagy túl gyakran. Az utolsó hónapban már a kórházba hívott, ott csinálta a vizsgálatokat. Szülésre konkrét árat nem mond, amikor rákérdeztem annyit mondott, hogy ha jut, ő megköszöni, de ha nem akkor sincs harag. ha megnyerjük a lottóötöst akkor azért gondoljunk rá :)
Hát ennyi... két fiút szültem nála 3 és 1 éve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!