Nőgyógyásznál? (többi lent)
13!
Ilyet ne írj, hogy "hozzád se ér, csak a műszerek", mert ez nem igaz!
Műszeres vizsgálat után kézzel is megvizsgál minden alkalommal az orvos! (egy ujjal felnyúl, másik kézzel az alhasnál áttapogat (méh, petefészek).
És akkor a 2 ujjas vizsgálatot még nem is írtam. Ha esetleg arra is szükség lenne (nálam már volt rá eset!). Csakhogy meg ne lepődjön a kérdező......!!
Ez nagyon gáz hozzáállás már ne is haragudj.
19 évesen illene felnőnöd, mert rettenetesen gyerekesen viselkedsz.
A 21-es válaszom miért lett 0%?
Minden nőgyógyászati vizsgálat szerves része a tapintásos vizsgálat.
Attól, hogy lepontozol, még az. Emellett nagyon csúnya félrevezetése a kérdezőnek, és minden olyan nőnek, aki még nem járt nőgyógyásznál!
Igen, azért vagy ott, hogy megvizsgáljon. Gondolom. Akkor mi is a probléma??
Nekem volt olyan, hogy az ökölbe szorított kezemet is a fenekem alá kellett tennem, hogy a hüvelyi ultrahanggal még beljebb tudjon a doki menni. Kellemes volt? Nem. Muszáj volt? Igen.
Mivel a cél a gyógyulás. Jobb esetben!!
Én rendszeresen bejárok a feleségemmel és dr nőhöz megyünk. Nincs azokkal semmi baj! Ha ffi lenne, fejbe is rúgnàm. Senki ne mondja már,hogy egy egészséges férfi nem izgul fel némelyik nőre!
Nekik sem a szomszéd csinálta a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!