Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyásznál? (többi lent)

Nőgyógyásznál? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok 19 éves lány vagyok és először fogok nőgyógyászhoz menni az lenne a kérdésem hogy kereshetek magamnak doktornőt ezekhez a vizsgálatokhoz? És hogy a párom bejöhet-e velem? Nem igazán szeretnék nélküle bemenni. Van rá esély hogy beengedi az orvosom? És igen ragaszkodom hozzá hogy bent legyen ne is akarjon senki lebeszélni hogy csak kellemetlenebb stb ( nekem biztonságot ad ha ő ott van)

2022. febr. 26. 01:53
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
73%
Egyáltalán nem fogdos és igen diszkrétek. A férfiak kedvesebbek, mint a nők.
2022. febr. 26. 07:10
 12/44 anonim ***** válasza:
71%
Erre gerjedni...én el nem tudnám képzelni hogy a párom bejön velem
2022. febr. 26. 07:45
 13/44 anonim ***** válasza:
76%
Ez tényleg gyerekes hozzáállás. Te is be akarnál menni vele az urológushoz? A nőgyógyász egy orvos, neki ez a munkája, nem taperol, hanem megvizsgál, alig ér hozzád (max. a melledhez, lent hozzád sem ér, csak a “műszerek”). Ha ezt a 10-15 percet, amiben amúgy semmi gáz nincs, nem tudod 19 évesen önállóan végigcsinálni, akkor lesznek még bajok az életedben.
2022. febr. 26. 08:52
 14/44 A kérdező kommentje:
A 9-es tökéletesen leírta én nem az orvostól félek hanem a helyzettől. És a párom is jönni akar mert tudja hogy mennyire szorongok és Én is akarom pont. Szerintem ez ne gáz és nem gyerekes. Valaki írta a férfi orvost köszönöm de maradok a doktornőnél. 13. Volt már róla szó és ha azt szeretné simán bemennék vele mert szeretem. Mindegy akik értelmesen szóltak hozzá azoknak köszönöm akkor olyan kedves orvost keresek akit nem fog zavarni a kérésem. A többieknek pedig gratulálok, hogy névtelenül (gáznak és gyerekesnek) ítélnek pedig nem is ismernek semmit nem tudnak rólam
2022. febr. 26. 09:53
 15/44 anonim ***** válasza:
76%

Hát pedig nincs jogod eldönteni hogy bemehet-e veled a barátod vagy akárki. Felnőtt ember vagy.

Amúgy se engedik be apukát anyukát, most hogy covid van főleg nem.

De ezeket nem ertem, szexelni nem felsz, de orvoshoz bemenni egyedül igen.

És elmondom neked hogy a nőgyógyásznak az a dolga hogy ott “fogdosson”.

Atyaisten 😂😂😂😂😂😂😂😂

2022. febr. 26. 10:26
 16/44 anonim ***** válasza:
79%
Úgy csinálsz, mintha mi ezt nem élnénk át… Nekünk sem leányálom, de attól még min. évente elmegyünk (egyedül) és látod, nem haltunk bele, sőt! Szexelni bezzeg nem félsz 😀
2022. febr. 26. 11:23
 17/44 A kérdező kommentje:
A szex az egy másik téma azt olyannal csinálod akiben Bízol és Szeretsz ( ha nem akkor ott már régen baj van:) ) Viszont a vizsgálatot egy ideg szóval a kettő nem össze hasonlítható. Mindegy döntés meghoztam egy magán doktornő lesz.
2022. febr. 26. 11:30
 18/44 anonim ***** válasza:
93%
Ok, akkor mihez kellett a segítség?😂🤦🏽‍♀️
2022. febr. 26. 11:40
 19/44 anonim ***** válasza:
76%
Olyan is lehet majd az életedben, hogy pl. nőgyógyászati vagy urológiai műtéted lesz, na oda végképp nem mehet be senki, jó lenne, ha ehhez már most szoktatnád magad. Ezeket a te érdekedben mondjuk.
2022. febr. 26. 12:12
 20/44 anonim ***** válasza:
34%

Na, megint megjöttek a kioktató szupernők... Mert ők bezzeg évente járnak, és nem zavarja őket, meg amúgy is.

Mi a fene baj van abban, hogy valakit zavar ez a szituáció? Igenis, roppant kellemetlen, megalázó, és van, akit nagyon megvisel. Ennyi.

Az intim együttléthez hasonlítani ("szexelni bezzeg van eszed") meg egyszerűen ostobaság. Együtt lenni a párjával, vagy tűrni, hogy egy vad idegen matasson odabent és feldugjon ezt-azt marhára nem egy kategória.

Kérdező, ha nincs különösebb eü problémád, hagyd a csudába, ráérsz még ezzel bajlódni.

2022. febr. 26. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!