60 as azért jó utanna járni az ilyeneknek szerintem de ha már egy 1973as filmben erről beszélnek akkor szerinted ez egy konteo bazmeg. A vakcinalassal meg a hülye kis takonykorral amiből 1000 bol 999 pár nap után kigyogyul ahogy én is .és mégis több millió emberre ra erőltettek már a 3. Vakcinát.konteo a fas.zt csak mar elhitettek az emberekkel hogy ez a normális.
2021. okt. 17. 22:02
62/66 anonim válasza:
Mostanában sokszor hallom, hogy napjainkban a különbség konteó és valóság között 6 hónap...
2021. okt. 17. 23:02
63/66 anonim válasza:
Sok olyan videó van, amiben ilyenekről beszelnek bazmeg. Millió számra van fent a youtubon százezer évre visszamenőleg. Ha akarod én is össze rakok neked egyet 10 perc alatt, úgy hogy azt hiszed már 50 éve erről susmusoltak.
2021. okt. 17. 23:33
64/66 anonim válasza:
Tudod 63 en nem a videot említettem főként hanem a filmet .meg is néztem angolul magyarul a jelenetet külön megnezheted 1973 filmben miközben készülnek a kenedy gyilkossagra. Arról beszélnek hogy 550 millióra redukaljak a népességet mert a mexikói és a muszlimok kinaiak tul szaporak és ellepik az usat és Európát ez mar kicsit durva. A meddőséges témánál maradva tetanusz oltast adtak Afrikában 3at hogy meddő legyen a nép amit azóta szépen fejlesztenek 1 oltasra.
2021. okt. 17. 23:48
65/66 anonim válasza:
#64 Ami mondjuk nem meglepő, mert mindenki rettegett a túlszaporodástól a 70-es 80-as években, ráadásul épp a hidegháború idejéről beszélünk, persze, hogy mindenki gyilkosságot vízionált minden probléma megoldására.
Pl. Kína 1980-ban vezette be az egy gyerekes törvényét, amit amúgy 2015-ben oldott fel 2-re, most idén meg 3-ra, mert a termékeny nők száma évi 70 millió fővel csökken Kínában. A termékenységi rátájuk 2021-re 1.4-re esett vissza a 2019-es 1.7-ről.
Ez kb. olyan, mintha azt mondanád 100 év múlva, hogy a mad max-ben is már lefestették hogyan kell kezelni a globális klímaváltozást XD.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!