2021 márciusában COVID miatt tenyleg nem adnak ki háziorvosi es uzemorvosi vizsgálatra beutalót?
Most utasított el a háziorvosom asszisztensnője, hogy a mai naptól nem adhatnak ki beutalót, még akkor sem, ha munkaba álláshoz kell! Ezt mégis hogy?!?!
Kihez lehet fordulni?! Ez elképesztően hihetetlen es nem hagyom ennyiben!
Te minek tamadsz az emberre! Ha nem tudsz értelmes valaszt adni??? Szerinted jo kedvembol kell a beutaló???? Gondolkodj mielőtt kommentelsz! Irtam, hogy munkaba álláshoz sem ad!!!
Nekem képzeld munkaba álláshoz kell Közelezo beutaló vizsgalatokhoz, Kedves Rosszindulat!!!!
Felhívtam még ket masik háziorvost, akik azt mondtak ilyen rendelet nincs, ők ugyanúgy adnak ki március 1jetol!
Ez a kedves asszisztensno pedig arra hivatkozott, hogy “mától, tehát március 1jetol nincs beutaló kiadás”!!!!! “Kormányrendelet”
Ez mondom abszurd! Mert munkaba álláshoz meg kötelező a vizsgálat, ami beutaló köteles, es nekem
Szükségem van ra! Elektronikus úton vagy személyesen de kell! Erre vitázott, hogy senkinek se adható ki mar mától!
Érdekes mas háziorvos kiadnak! Egyszerűen nem tudom hogy lehetne kikérni?!?!
Ilyet megtehetnek????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!