Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tényleg van olyan aki azért...

Tényleg van olyan aki azért nem oltatja be a lányát mert attól fél hogy meddő lesz?

Figyelt kérdés
Csak mert a biosz tanárom mesélte hogy volt ilyen ismerőse és tök jó érvet tudott neki mondani ami után nem sokkal be is lett oltva a lány

2021. okt. 8. 19:47
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
80%
40 es keress utanna tele van vele a net indiarol. Egyébként pontosan a vilagjarvany előtt vásárolta meg a német oltóanyag gyártó üzemet ahol Kariko Krakkó Katalin is tevékenykedik. És ő csak egy ezek közül Klaus swab harry kissinger neve esetleg mond valamit neked.
2021. okt. 12. 12:49
 42/66 anonim ***** válasza:
100%

Probaltam, nem adott ki semmit, segits mar.

Semmit se mond ez a név, se a google rola.

Kezdek felni, hogy egy masik dimenziobol csoppentem ide

2021. okt. 12. 12:53
 43/66 anonim ***** válasza:
71%
Nem másik dimenziobol csöppentel ide nyugi meg a vegen elkezdik írogatni hogy konteozok. Ezeket a vakcinakat 2000-től fejlesztik ezt mar több magyar infektologus is elismerte.semilyen 2 éven belül nem vagyunk meg kísérleti vakcina a fas. zt ezt mind harry kissiger és Klaus swab Bill bácsi és anhony fauchi fele brigad csinálja. Indiában ez amit leírtam tényleg megtortent ugyanúgy Afrikában is. Nem az a cél hogy meghaljunk az oltastol.hanem a meddőség kialakulása sperma szám csökkentés. Keress rá a ket fent említett nemet származású amerikai. Uriemberre sok érdekességet tudsz olvasni róluk.
2021. okt. 12. 13:18
 44/66 anonim ***** válasza:
73%

Oltas nelkul is szepen csokkent eddig is az életmódtól.

Es aki oltas utan teherbe esett, azzal mi van?

Linkeket, koszi

2021. okt. 12. 13:36
 45/66 anonim ***** válasza:
74%

Nem 43-as vagyok de én hallottam olyat hogy fejlődési rendellenességek miatt több abortusz is van oltás után.Nem tudom igaz e de elég érdekes.

Másik, barátnőm barátnője 12.hétben volt és beoltatta magát aztán a 13.héten közölték vele hogy baj van a magzattal és meg kell szülje.Megszületett halva üvegcsonttal a pici.Nekem nagyon érdekes ez is.A második eset tuti igaz!

Nem tudni mi okozta ezt de elég fura azért

2021. okt. 12. 13:50
 46/66 anonim ***** válasza:
73%
Egy het alatt nem alakul ki uvegcsont.
2021. okt. 12. 13:53
 47/66 anonim ***** válasza:
100%

Az afrikai eset amiről a 43-as beszél a Nebáncsvirág Alapítvány oldalán fenn van és konkrétan Kenyában történt.Tetanusz

elleni oltás

ok voltak ha jól emlékszem a cikkre de előkeresem pillanat:

nebancs.hu/cikkek/multidezo/296-kenya-sterilizalo-tetanusz-oltasok.html

2021. okt. 12. 13:57
 48/66 anonim ***** válasza:
100%
En láttam olyan videót sajnos nem mentettem el. Egy pár napos baba ülve egyedül tartja a fejet a pupillaja a retinaja dupla akkora a szeme fehérje alig latszodik. A doki mondja az anyának hogy menjen és adasson be megtobb vakcinát hogy ilyen gyereke szülessen. Ironizalt. O bárcsak megtalalnam.
 49/66 anonim ***** válasza:
Akkor nem alakul ki nyugodj meg
 50/66 anonim ***** válasza:
nebancs.hu/influenza/fiatal-eletek-romokban-narkolepszia-a-sertesinfluenza-oltas-utan-.html
2021. okt. 12. 13:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!