Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tényleg van olyan aki azért...

Tényleg van olyan aki azért nem oltatja be a lányát mert attól fél hogy meddő lesz?

Figyelt kérdés
Csak mert a biosz tanárom mesélte hogy volt ilyen ismerőse és tök jó érvet tudott neki mondani ami után nem sokkal be is lett oltva a lány

2021. okt. 8. 19:47
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
88%

"Tényleg van olyan aki azért nem oltatja be a lányát mert attól fél hogy meddő lesz?"

Van. Nem is kevesen.

2021. okt. 8. 21:40
 12/66 anonim ***** válasza:
25%
11# a butább réteg
2021. okt. 8. 22:01
 13/66 anonim ***** válasza:
49%
Nekem sem hagyta anyukám hogy beoltassam magam. Emiatt a hülyeség miatt.
2021. okt. 8. 22:13
 14/66 anonim ***** válasza:
81%

Ez borzalmas erv. Ott van a masik oldala is, hogy ha 3 ev vizsgalat plusz egyeb dolgok kellenek hozza akkor egy nagyjabol egy eve letezo vakcinarol azt sem lehet kijelenteni hogy NEM okoz meddoseget.

Masreszt, a kozeli ismeroseim kozott nagyreszt felborult a menszesz oltas utan, nem arrol van szo hogy jaj egyszer kesett nekik harom napot... Hanem 5-6 honapja hol van nekik hol nincs , heteket kesik, kethetente megjon. (felnott nok! akiknek mar regesreg beallt a menszeszuk)

Tavolabbi ismerosok kozott pedig, a mar valtozo kor miatt nem menstrualo noknek ujra megjott.

Fogalmam sincs, hogy egy oltas ami nem ilyen jellegu betegseg ellen van mikepp kepes ilyen hatast gyakorolni, oszinten szolva nem is erdekel mert nem erint... De ezek utan igen megfordul a fejemben hogy hatassal lehet a teherbeesesre is.

2021. okt. 8. 23:40
 15/66 anonim ***** válasza:
25%

#14 Egyszerű, mert a menstruáció, kb. mindentől felborul. Rengeteg embernek elég elmennie termálfürdőbe és ugyanezek a tünetei, csak ott nem ennyire nyilvánvaló és nem kötik össze az emberek, hogy mondjuk azért késik. Az elkezd vérezni újra, mondjuk általában feltűnik. Igaziból aki akar gyereket, annak a termálfürdő is ugyanolyan kockázatos, csak ezt sem szokták nagyon reklámozni.

A gyógyszerekről, gyógyhatású készítményekről meg ne is beszéljünk... Európában legalább a génmódosított élelmiszerek és a hormonkezelések többsége be van tiltva.

De amúgy sokszor Chron meg IBS névvel gyógyítják azt is, ha valaki élelmiszerre érzékeny és amiatt nem tud teherbe esni. A fene se tudja, hogy nem inkább az a gond, hogy valami feldolgozott élelmiszer miatt megborul a hormonháztartás, csak mikor kap egy olyan diétát, hogy semmit nem ehet csak húst és zöldséget, akkor a chipsben lévő anyagok nem okoznak gondot.

2021. okt. 9. 08:39
 16/66 anonim ***** válasza:
100%
A környezetemben is van ilyen, nem is kevés
2021. okt. 9. 09:07
 17/66 anonim ***** válasza:
85%
#15! Ha mindentől is felborul, akkor ezek szerint, akiknek most az oltás után heteket! késik/hetekig nem múlik el/klimax után újra megjön stb., azok ezelőtt sose jártak termál fürdőben, nem voltak betegek, stresszesek, nem ettek feldolgozott élelmiszert???Nem 2-3 napos késésről volt szó, ami bármikor előfordulhat. A felsoroltak pedig egyáltalán nem általánosak egészséges nőknél.
2021. okt. 9. 09:15
 18/66 anonim ***** válasza:
50%

#17 Nyilván van, aki erre érzékeny, más meg arra.

De jah, többeket műteni kell a termálfürdők után, mert nem áll el a menstruációjuk (sokszor azokat, akik nem menstruálnak).

Nem tudom, hogy hányan járnak termálfürdőbe (40 fokosba), a fiatal nők közül, de szerintem nem annyira sokan, mert rengeteg nemi betegséget lehet tőle összeszedni, mert ugye a meleg vízben jól terjednek a fertőzések. Én pl. gyerekkorom óta nem voltam és általában az időseket látom bent üldögélni, ha olyan helyre megyünk, ahol van termálvíz is.

Nekem két rokonomat kellett kaparni, mert menopauza után voltak és egyszerűen nem állt le a menstruációjuk a termálvíz után. Akkor mondta a nőgyógyász, hogy eléggé meg tudja borítani a ciklusokat az is.

De most rákerestem és tényleg nincs elterjedve a köztudatban. Csak kutatásokat találtam róla:

[link]

2021. okt. 9. 17:14
 19/66 A kérdező kommentje:

Látom átment amit mondtam :D

Arról van szó hogy hülyeség kijelenti ilyet amikor semmi statisztika nincs erről. Sőt! Nem is lehet mert minimum 3 évet venne igénybe ennek a vizsgálata.

Az meg már mellékes hogy 12-16 éves korosztályt amúgy sem fognak ilyen téren vizsgálni

2021. okt. 9. 17:53
 20/66 A kérdező kommentje:

Kérlek idézd hogy hol írtam ilyet :)

2021. okt. 9. 17:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!