Tényleg van olyan aki azért nem oltatja be a lányát mert attól fél hogy meddő lesz?
Én az első kenyai cikknél azt nem értem, hogyha 2013-ban 45,5 millió kenyai élt, ennek a fele nő mondjuk 27,8 millió fő. Ha ebből beoltatnak 2,5 millió főt termékenységcsökkentővel, akkor azért annak látszódnia kéne a termelékenységi adatokon, nem?
Ehelyett, ha jól értelmezem a grafikont, akkor 2014-ben a folyamatos csökkenés mértéke kisebb volt, mint amit vártak, tehát arányaiban akkor először volt olyan év, hogy az előzőnél több embernek született gyereke 2006 óta vagy utána egészen 2018-ig, amikor megint volt egy pozitív törés.
#55 Ez nem értem, hogy hogyan érv bármi mellett, egyelőre az sem tisztázott, hogy kísérleteznek valakiken.
Ha rajtuk kísérleteznének, akkor szerintem nem egyenletesnek kellene a csökkenésnek, hanem a kísérletek után látszódni kellene a töréseknek. Ráadásul, még mindig nem látom a kísérlet eredményét, vagy max egy olyan termelékenységi kísérletet látok, ami visszafelé sült el egy évig, majd visszaállt két év után, ha az alsó grafikont nézed. De nem volt jelentős kilengés, mert a felső grafikonon nem is nagyon látszik.
Ez nekem úgy tűnik, hogy ugyanaz a folyamat, ami Magyarországon is lejátszódott kb. 50-100 éve, hogy az emberek kevesebb, de boldogabb/jobb körülmények között felnövő utódot szeretnének.
Vagy gondolod, hogy te a te szüleid is azért álltak meg 1-2-3-4 gyerek után, mert termékenység elleni szereket kaptak?
Míly fura. Ha a népesség csökkentés a cél a mostani vakcinakkal, akkor vajon miért ott adtak be a legkevesebbet ahol nagy a népesség es a szegénység?
Tiszta x akta.
Rengeteg ilyen összerakott videó van fent összeesküvés elmeletekrol. Imádják a konteo gyartók. Van benne pár innen onnan kiragadott utana járható , esetleg közérdekű információ, ezt kicsit megkeverik , hozzá adják a saját fantazmagóriáikat, kis rejtélyes zenei hang aláfestés és kész is. Zabálják a hívők. Forrás túl sok mindenre nincs vagy csak olyan "hiteles" oldalakon mint pl youtube, blikk, érdekesvilag es hasonlók..
Rengeteg ilyen van, kormanyokrol, ufókról, jetiről..stb.stb.
Sok olyan film is van, amiben megjósolják az armageddont...
Valakik néha nagyon unatkoznak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!