Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tényleg van olyan aki azért...

Tényleg van olyan aki azért nem oltatja be a lányát mert attól fél hogy meddő lesz?

Figyelt kérdés
Csak mert a biosz tanárom mesélte hogy volt ilyen ismerőse és tök jó érvet tudott neki mondani ami után nem sokkal be is lett oltva a lány

2021. okt. 8. 19:47
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:

A hormonok működését nagyon könnyen fel lehet borítani.

A rohamot kapott kisfiú esetét tudnám felhozni.

Az oltás előtt 1-2 órával egy kisfiú rohamot kapott.

Ha hamarabb adják be az oltást akkor utánna jött volna a roham és nem lett volna az a szakértő nagynevű orvos akinek elhitték volna hogy nem az oltás okozta a bajt.

Persze nem mondom hogy mindenkinek más okozta a mensi felborulást, de alapvetően ha azt akarják belelátni hogy az oltás rossz akkor kb minden mást már számításba sem vesznek majd

2021. okt. 9. 17:59
 22/66 anonim ***** válasza:
87%

Jah, az mindjárt más! Tehát, ha nincs róla statisztika, akkor nem lehetséges, hogy a vakcina meddőséget okozzon.

Jobbnál jobb érvek!

2021. okt. 9. 18:04
 23/66 A kérdező kommentje:

Akkor én nem oltatom be magam azért mert nem akarok vissza kerülni Kr. u. 500-ba

Szerinted jogos az érvelésem?

Elvégre nincs róla statisztika hogy ne okozna múltba utazást

2021. okt. 9. 18:11
 24/66 anonim ***** válasza:
74%
Jesszusom, ez már nagyon durva.
2021. okt. 9. 18:13
 25/66 anonim ***** válasza:
77%
Nem jogos. Megis te nyomatod azt, hogy jogos, es milyen szuper a tanár
2021. okt. 9. 18:27
 26/66 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem egyertelmu hogyha tomegesen ennyi nonel ez(ek) jelentkeztek akkor az oltas okozza.

Es nem kizarhato hogy meddoseget is okozHAT, ez majd par ev mulva kiderul.

Ettol fuggetlenul lehet hogy tok hatasos a koronavirus ellen errol az tudna csak meselni aki mar atesett rajta oltottan es oltatlanul is....

Bizom abban hogy felnott emberek kepesek egyedul eldonteni, hogy oltatnak e.

Egy dolog szurja a szemem... hogy boldog boldogtalanba bele szurjak futoszalagon. Ha kotelezove teszik (mert ne legyenek illuzioink, ez lesz) en csak ugy fogom beadatni, hogy elotte megnezetem van e ellenanyagom meg vagy esetleg jelenleg fertozott vagyok e. Remelem nem kell elmagyaraznom miert fontos ezt a kettot tudni oltas elott.....

2021. okt. 9. 18:37
 27/66 anonim ***** válasza:
12%
tegyék kötelezővé végre
2021. okt. 9. 18:42
 28/66 anonim ***** válasza:
82%
Nekem konkrétan van ismerősöm, aki meddő lett oltás után. És többeknek megzakkant a ciklusa. Nekem is. A 2. oltás után nagyon fájdalmasan jött meg és késett 7 napot (már teszteltem is, nem-e terhes lettem), ebben a hónapban meg idáig 4 napos késésnél tartok. Néha durván belenyilall egyik-másik oldalon az alhasamba, meg ödémásodok. Ilyen tüneteim Pfizer előtt nem voltak, 20 éve menstruálok.
2021. okt. 9. 19:27
 29/66 anonim ***** válasza:
15%
aha persze
2021. okt. 9. 19:33
 30/66 anonim ***** válasza:
24%
20 éve menstrálsz és még sosem késett 4 vagy 7 napot? :D lesüt róla hogy kamu a meddősztori ugyanez-
2021. okt. 9. 19:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!