Miért nyúl bele a nőgyógyász a fenekembe is?
Most voltam ennél az orvosnál először. Belenyúlt a hüvelyembe + megnyomkodta a hasamat, megcsinálta a rákszűrèst, majd ismèt mondta, h lazítsak és belenyúlt a fenekembe is. Mintha körbeforgatta volna az ujját. Vagy körbetapintotta? Nem tudom mi lenne a pontos szó.
Még meg is feszítettem magam, akkor is csak annyit mondott, h lazítsak és csak egy pillanat.
Ìgy utólag kicsit bànom, h nem kèrdeztem meg, h mit csinál, de annyira zavarban voltam (még jobban, mint szoktam) h csak próbáltam nagyon gyorsan elhúzni a csíkot.
Ez normális egyáltalán? Vagy csak nekem jutott eddig olyan orvos, aki nem ennyire "alapos"?
Eleve nem szűzként én meg sem engedtem volna neki, mivel NEM indokolt egy nőgyógyászati szűrésen ilyet csinálni, arra van szakorvos.
Ez szimplán vizsgálati erőszak volt, válts orvost, mert ez szó szerint beteg vagy sggfétises. :(
Csak szűzként vizsgál fenéken keresztül. Szerintem ez a doki átlépte azt a bizonyos határt. Vissza ne menj oda!!
Én a helyedben a betegjogi képviselőhöz fordulnék.
Nem lesz ebből ügy, mert:
1. Ha bejelentést tesz, akkor roppant kínos lesz a különböző helyeken előadnia, hogy a doki belenyúlt a fenekébe,
2, Ha lesz is valami, azt fogja mondani a doki, hogy érzett valami nem odavalót, ezért szükségét érezte a rekto-vaginális vizsgálatnak.
Szóval, ennyiben marad a történet.
Én kerülöm a mindenféle vizsgálatokat, amennyire csak lehet.
13, a kérdező majd eldönti, mi mennyire kínos neki, és mit akar lépni.
Az nem megoldás, hogy nem jársz orvoshoz.
15
Ha nem része a protokollnak, akkor igen, a pár mp is sok. Márpedig nagyon úgy tűnik, hogy semmi sem indokolta.
15 (folyt.)
Fordítsuk meg a dolgot: ha elmész aranyér problémával, és a proktológus benyúl a hüvelyedbe, az is oké? Az is csak pár mp...?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!