Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma voltam laborban és az...

Ma voltam laborban és az eredményemen a Totál Bilirubin 30,8 A megengedett érték 21,0 nekem ez nagyon magasnak számít?

Figyelt kérdés

Nyáron zsírmájjal diagnosztizáltak mert sokat híztam és a got gpt koleszterin húgysav értékek emelkedettek voltak

Most már ezek mind helyre álltak nem emelkedett a húgysav épp bele esik a határba de a billirubin meg magasabb lett valamiért mi lehet az oka valami komolyabb gondra utalhat? Belgyogyszati kontrollra majd most februárba megyek

22eves vagyok felek hogy még mindig valami májprobléma a többi érték rendben van

jan. 28. 23:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Háziorvostól kérdezd meg, hogy mi a helyzet ezzel.

Igazából önmagában a bilirubin szintet akár egy étkezés/gyógyszerek is befolyásolhatják és nem feltétlenül jelez bajt. Nekem is emelkedett volt, de mivel a máj enzimek jók voltak és máshol eltérés nem volt így annyit mondtak, hogy nem kell vele foglalkozni.

jan. 29. 00:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!