Kérhetem a nőgyógyászt, hogy csináljon tenyésztést?
Párod van? Kezelik?
Szedsz bármilyen gyógyszert? Pl. fogamzásgátló, cukorbetegségre való gyógyszerek.
Az óvszer is fel tudja borítani a hüvelyflórát nem?
Mit használtál a helyreállításra? Orvos írta fel? Nekem egyszer volt ilyen, hogy azt mondták, hogy semmi bajom, csak felborult a flóra, de azért kaptam kúpot. Macmiror nevű kúpot kaptam. Szerintem egy csoda. Két nap után már éreztem, hogy minden oké. (Természetesen azért végighasználtam.)
Lehet az is feltudja, igen, de nekem az antibiotikum borította szerintem. Azóta nem szexeltünk. A helyreállításra vény nélkülieket próbáltam, de a nőgyógyász javasolta ezeket. Gynoflor, Lactinelle, ezeket végig használtam és nem hatott. Egy Vitagyn C-t is felhelyeztem, de egyből égni kezdett a hüvelyem, másnap is végig, úgyhogy azt abba is hagytam. Szájon át szedhetőt is használtam, egyrészt Normafloret, hátha a bélflórám a rossz, aztán a Bonolact pro feminát.
A kezelésre én is kaptam Macmirort, Fluconazolet, Gyno-Pevarylt gombára (az utóbbi kettőt egyidőben). BV-re Kliont, Fluomizint egyidőben, második alkalommal Dalacin krémet 7 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!