Miért nyúl bele a nőgyógyász a fenekembe is?
Most voltam ennél az orvosnál először. Belenyúlt a hüvelyembe + megnyomkodta a hasamat, megcsinálta a rákszűrèst, majd ismèt mondta, h lazítsak és belenyúlt a fenekembe is. Mintha körbeforgatta volna az ujját. Vagy körbetapintotta? Nem tudom mi lenne a pontos szó.
Még meg is feszítettem magam, akkor is csak annyit mondott, h lazítsak és csak egy pillanat.
Ìgy utólag kicsit bànom, h nem kèrdeztem meg, h mit csinál, de annyira zavarban voltam (még jobban, mint szoktam) h csak próbáltam nagyon gyorsan elhúzni a csíkot.
Ez normális egyáltalán? Vagy csak nekem jutott eddig olyan orvos, aki nem ennyire "alapos"?
Ha nem vagy szűz, akkor teljességgel indokolatlan, sőt megkérdőjelezhető volt. Rá kellett volna kérdezned.
Tehetsz bejelentést betegjogi képviselőnél, (az egyik hírportálon most van sorozat szülészet-nőgyógyászati visszásságokról), de nem hinném, hogy ilyen intim dologgal belemennél egy vizsgálatba.
Nem vagyok szűz, lassan 26 leszek.
A helyi sztk-ba jártam eddig is, csak meghalt a doki és most voltam először ennél az újnál.
Igazából ezek után nem tudom, h szeretném e, ha lenne alkalmam megkèrdezni. Anyukám annyit mondott, hogy nem lehet-e hogy azt nézte, hogy van-e aranyerem. De hát ez ide tartozik? Vagy nem lehetne megkérdezni?
A melleimet is úgy megnyomkodta, hogy szinte fájt.
Eddig semmi negatív élményem nem volt nőgyógyászatról és szinte nyugodtan mentem, de ezek utàn...
A te korodban ez egy indokolatlan vizsgálat. Sajnos vékony a határvonal, de ez már túlzás. Hasonló velem is volt, igaz az még árnyaltabb eset.
Kórházban dolgoztam és a sebeszetre mentem, hogy tarjanak fel egy tályogot(pont a végbélnyílás felett van). Eddig kB 5x volt feltaras és soha senki nem turkalt se a seggemben se sehol. Csak megcsinaltak amit kellett. Az a doki meg kB mindenhova bedugott valamit. Ujját, szkópot.
Később tudtam meg, hogy ez az ember a fiatal lányokat indokolatlanul fogdossa.
Egy kört megérhet a betegjogi kepviselonel, mert ez túl megy már azon a bizonyos határon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!