Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruació kimaradása, késése?

Menstruació kimaradása, késése?

Figyelt kérdés

Általában 30-32 napra jön meg, az app amim van, kizárás nélkül pontosan jelzi mindig. (Az igaz, h utóbbi 2-3 hónapban ha pl 20.ra irta 19-én jött meg)

Lassan 7-8 eve menstruálok, sosem volt rendszertelen, mindig tökéletesen megjött.

Azt hozzá kell tenni, hogy piszkosul szokott fájni, hasmenést is okoz, de általában mar azelőtt beveszek gyógyszert, hogy fájjon, ugy azert kibirhato.

Viszont most már 3-4 napja késik, soha nem volt erre példa. Se utazáskor, se halálesetnél.

Nincs semmi különösebb stressz az életemben. Max, annyi változott, hogy elkezdtem vitamint szedni, bár azt mar ezelőtt is volt, csak aztan abbahagytam. Illetve most iskola helyett munkahelyen vagyunk, ahol álló-mozgó munka van, de nem megterhelő módon.

Az lenne a kérdésem, hogy van-e bárkinek tippje, hogy megjojjon, eléggé zavar mostmar.

Illetve milyen az, amikor kimarad? A következő 1 hónapban bármikor számíthatok ra? Vagy a következő időpontja körül ujra? Hogy van ez?

tegnapelőtt 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát a naptárt azt nem nézi. Bármikor jöhet, hacsak nem eshettél teherbe. Mert akkor tesztelned kell.
tegnapelőtt 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez még nem késés csak csúszás. Elég akkor dokihoz menni ha 2-3 hónapig nem jön meg.

28N

tegnapelőtt 17:36
 3/6 A kérdező kommentje:
És kimaradás esetén -ez most hülyén hangzik- de számíthatok rá mondjuk 2 hét mulva is, mikor pl. ovu lenne, vagy csak a “normál” időben?
tegnapelőtt 17:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Egyébként 37-37.3 ilyenkor normális?

Annyit kihagytam, hogy vagy allandoan ráz a hideg, vagy hirtelen melegem van. Ilyen hő/hideghullam fele.

tegnapelőtt 18:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha hőemelkedésed van akkor valószínűleg beteg vagy/leszel. Ebben az esetben emiatt is késhet. Az ovu a menstruáció előtt általában 12-16 nappal van. Vagyis ha most nem jött meg akkor vélhetően ovu sem volt.
tegnap 06:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Beteg voltam/vagyok. Bár nem nevezném annak. Kisebb torokfájás, kaparas, meg orrfujas. Voltam mar betegebb es megjött mindig.

Ovu biztosan volt, nem emlekszem hogy fajt-e a hasam, viszont a folyasom tipik az a ragadós-nyúlós volt.

tegnap 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!