Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány éves korodban volt...

Hány éves korodban volt először hüvelyi orgazmusod?

Figyelt kérdés
Nekem 42 évesen lett. Párom azt mondja, nagyon ritka, ha egy nőnek van, és szerinte ehhez is meg kell érni. Én is elfogadtam már, hogy nekem sosem lesz, nem is számítottam rá.
jan. 27. 12:35
 1/6 anonim ***** válasza:
8%
Mi az, hogy nagyon ritka? Hagyjuk, ez butaság. Mint ahogy a megérés is az.
jan. 28. 05:31
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Eddig még soha, 30 vagyok.
jan. 28. 11:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Hüvelyim sosem volt, sőt hajlamos vagyok azt hinni, hogy legenda (32 éves avgyok), klitorális, tehát csiklói orgazmusom viszont 9-10 éves korom óta van, rendszeresen. Egyszer azt hallottam egy idős nőgyógyásztól, hogy a hüvelyt meg kell tanítani erre az érzésre, mivel jóval kevesebb idegvégződés fut benne, mint a csiklóban. Így vettem egy vibrátort és míg a kezemmel a csiklómat izgattam a hüvelyembe ment a vibri. Hát eddig még nem tanulta meg :)
febr. 12. 14:07
 4/6 anonim ***** válasza:
#1 jól beszél! Legtöbben bénák az ágyban.
febr. 12. 19:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Én is azt hittem, hogy legenda. Csikló orgazmusom nekem is volt már tinédzserként. Viszont mióta először sikerült, minden szexnél van már, és könnyen összejön akár többször is. Szóval van remény. :)
febr. 15. 15:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, nem mindegy kivel és hogy szexel az ember lánya 😏

(férfi válaszoló)

febr. 15. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!