Nőgyógyászati rákszűrés mikor?
Kicsit késett a menstruációm, így az éves rákszűrésem a menstruációs ciklus 6. napjára esne.
Barnás váladék szokott ilyenkor még lenni, vér nem.
Szerintetek érdemes így is elmenni, vagy eltoljam a szűrést? Tudom, hogy belezavarhat a vett mintába egy kicsit.
Eléggé félek is a vizsgálattól, legutóbb nagyon fájt és már másfél éve nem voltam, így elég időszerű lenne elmenni.
Valóban mehetsz máskor is, van aki kétévente jár. Ez inkább a jobb később, mint soha kategória.
Ha tudsz másik nődokihoz menj, nekem sose fájt a rákszűréshez a mintalevétel, pedig volt, hogy terhesen nézték. Van egy pillanatnyi kellemetlenség, de nem nevezném fájdalmasnak. Hátha csak a dokid volt béna.
Köszönöm a válaszaitokat!
Az előző orvos egy magán női nőgyógyász volt, rengeteg pénzért, nagyon nagy csalódás volt...
Most máshoz volt időpontom, igyekszem hozzá foglalni majd a következőkben ha beválik.
1: Nem tudjuk, hány éves a kérdező, némileg az is befolyásolja, de Magyarországon azért általába véve nem 3 évente ajánlott, hanem évente.
Inkább told el, lutri így, hogy értékelhető lesz-e a minta, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!