A rákvizsgálatot hogyan végzik?
Munkahelyi felvétel miatt kellene rákvizsgálat. Viszont még sosem voltam együtt senkivel, így a leírás alapján nagyon ijesztőnek tűnik. Ez nem kifogás arra, hogy ne végezzem el ugye?🥹
Tudom, hogy előbb vagy utóbb el kell kezdeni, de nem merem még (21/L)
Rendőrség, katonaság, sőt, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyes szakjaira is kérik az alkalmasságihoz. Egyszerűen nonszensz.
Ha zavar, keress másik munkahelyet. Én biztosan ezt tenném, már csak elvi okoból is. (Nehogy már a munkáltatóm döntse el, mikor menjek el egy kellemetlen vizsgálatra...)
Nem biztos, 7-es. Van, ahol ki akarják zárni, hogy a leendő alkalmazott nem rákos-e. Tüdőszűrésre is sok helyen elhajtják az embert.
Fegyveres testületeknél meg alaposan végigvizsgálnak mindent, szemet, szívet, stb. Egy lappangó rák is kizáró ok lehet. A méhnyakrák elég fiatalon is jelentkezhet, biztos ezért kérik.
Amúgy a szűzhártya nem szakad be, mert van szűzkacsa. De majd ezt a nőgyógyász elmondja, neked nem kell a szüzességről tájékoztatni a munkáltatót, mert ha nem diszkrét, akkor szétkürtöli a kollégák közt ezt az intim infót. Egyébként az üzemorvos is csak az eredményt fogja látni és az alapján kijelenti, hogy alkalmas vagy nem alkalmas valaki, a főnöknek nem fog elmondani részleteket, neki azt tilos, orvosi titoktartásba ütközne.
8
Gondolom,21 évesen nem vadászgépet fog vezetni, hanem egy irodában fog ülni. Továbbra is az a véleményem, hogy teljes nonszensz. Meg az, amikor 18 éves középiskolásoktól kérik egyetem előtt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!