Kapott már valaki ilyen nőgyógyászati rákszűrés leletet?
NEGATÍV általános jellemzés, de reaktív reparatív jeleknék be van jelölve a METAPLASIA.
Ismétlés egy év múlva.
Az orvos azt mondta, hogy ez nem baj. Tejsavas és hialuronsavas kúpokat ajánlott, szerinte ettől el fog múlni.
Nagyon aggódom, hogy legközelebb rosszabb lesz a citológiám, és átmegy ez a metaplasia egy rosszindulatú folyamattá.
Kapott már valaki ilyen leletet?
Ha igen, akkor később hogyan alakult?
Hát nem tudom. 2 éve volt rossz citológiám, megjartam vele a poklot, most nem szeretném.
Remélem, van valakinek tapasztalata.
Metaplasia: "Nem rosszindulatú a folyamat, viszont a szabályos hám helyén más típusú, de szabályos szerkezetű hámsejt megjelenését mutatták ki. A kiváltó oka leginkább gyulladás lehet. Ha tennivalót igényel, az orvos jelzi!"
Sokadszorra írod ki, ha a dokinak nem hiszel, nekünk majd fogsz? Nincs ok az aggodalomra!
Kérlek, hagyj békén. Mit zavar az téged. Nem zaklatlak. Nem szenélyesen írok neked.
És értsd neg, hogy kíváncsi vagyok, HOGY A VALÓ ÉLETBEN hogyan alakult ez a dolog annak, aki szintén kapott egy ilyen leletet.
Te nem unod a kötekedést? Hagyj engem békén.
Már túléltem egy nőgyógyászati daganatot. Fogd fel, hogy rettegek, hogy kiújul. Megjártam a poklot.
Igen. Kaptam válaszokat. Definíciókat egy netes lexikonból.
Arra voltam kíváncsi, hogy aki kapott hasonló leletet,azztal mi lett.
Nem érted?
Hála Istennek már csak 7 napig működik ez a profil, mert töröltem.
És akkor nem fogsz tudni zaklatni.
Empátia annyi van benned, mint egy marék szárított lepkében. Nem tudod, min mentem keresztül 2 évvel ezelőtt. Úgyhogy ne ítélkezz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!