Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nemi úton terjedő betegség...

Nemi úton terjedő betegség lappanghat évekig?

Figyelt kérdés

A barátommal 3 éve vagyunk együtt. Az utóbbi egy évben óvszerrel védekezünk, előtte szedtem fogamzásgátlót. Monogámok vagyunk. Mielőtt vele összejöttem, két évvel előtte szexeltem mással utoljára, szóval mostmár 5 éve. Ő egyébként megcsalt, úgyhogy simán átadhatott valamit, akkor is szedtem gyógyszert. Illetve előtte is voltak kapcsolataim.

Már több, mint 3 hónapja van folyton hüvely fertőzésem, egyszer gombát állapítanak meg, egyszer baktériumot, a tenyésztés pedig mindig negatív. Már a nőgyógyász arra gyanakszik, hogy nemi úton terjedő betegség.

Van rá esély?

tegnapelőtt 20:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
47%

Ha voltál nőgyógyásznál, akkor miért nem őt kérdezted meg?

Írd be Google-be vagy chatGP-be, hátha kiad vmi értelmes választ, de inkabb az orvost kérdezném meg.

Sztem nem, amúgy.

tegnapelőtt 21:10
 2/15 anonim ***** válasza:
51%

Hát nem akarok rosszat mondani, de ha egy több éves kapcsolatban hirtelen felborul a kémia, az nem jó jel.

A mostani pasid tuti nem csal? Tényleg nem akarlak megbántani, vagy a párod vádolni de ez az egyik jele.

tegnapelőtt 21:37
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
2-es. Írta, hogy megcsalta. Szóval valószínűleg attól kapott el vmit és átadta neki.
tegnapelőtt 21:40
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

3, az az előző pasi volt, 5 éve.

Mi a valószínűbb, hogy a mostani is, vagy hogy 5 éve lappang?

tegnapelőtt 21:45
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Van esély nemi úton terjedő betegségre. Mivel egyikőtök sem volt STD szűrésen a kapcsolatotok elején, így azért szerintem nem most kellene elkezdeni totózni, hogy ki mit mikor adott bele.
tegnapelőtt 22:11
 6/15 anonim ***** válasza:
39%
Abszolút lehet. Nálam ugyanezek a tünetek voltak ugyenezekkel a kezelésekkel végül pozitív lett az STD szuresem, arra kaptam gyógyszert és pár nap alatt rendbe is jött. Simán lehet tünetmentes akar évekig is.
tegnapelőtt 22:18
 7/15 anonim ***** válasza:
52%
Létezik, például az AIDS évekig lappang. De ne ijedj meg, a tünetek alapján neked nem ez van, csak példaként írtam.
tegnapelőtt 22:22
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A nőgyógyászod egy balfék. Feltéve, h igaz a story. Ugyanis neki nem gyanakodnia kéne, hanem tesztelni.

Igen, amúgy gyakran tünetmentes. Pl nők 75%-ánál semmi határozott tünetet nem okoz a chlamydia

tegnapelőtt 23:56
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát ha eddig lappangott, és most jött csak ki, akkor eddig baromi erős volt az immunrendszered. Se egy megfázás se semmi?
tegnap 00:10
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A HIV vírus akár 5evig....
tegnap 05:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!