Nemi úton terjedő betegség lappanghat évekig?
A barátommal 3 éve vagyunk együtt. Az utóbbi egy évben óvszerrel védekezünk, előtte szedtem fogamzásgátlót. Monogámok vagyunk. Mielőtt vele összejöttem, két évvel előtte szexeltem mással utoljára, szóval mostmár 5 éve. Ő egyébként megcsalt, úgyhogy simán átadhatott valamit, akkor is szedtem gyógyszert. Illetve előtte is voltak kapcsolataim.
Már több, mint 3 hónapja van folyton hüvely fertőzésem, egyszer gombát állapítanak meg, egyszer baktériumot, a tenyésztés pedig mindig negatív. Már a nőgyógyász arra gyanakszik, hogy nemi úton terjedő betegség.
Van rá esély?
Ha voltál nőgyógyásznál, akkor miért nem őt kérdezted meg?
Írd be Google-be vagy chatGP-be, hátha kiad vmi értelmes választ, de inkabb az orvost kérdezném meg.
Sztem nem, amúgy.
Hát nem akarok rosszat mondani, de ha egy több éves kapcsolatban hirtelen felborul a kémia, az nem jó jel.
A mostani pasid tuti nem csal? Tényleg nem akarlak megbántani, vagy a párod vádolni de ez az egyik jele.
3, az az előző pasi volt, 5 éve.
Mi a valószínűbb, hogy a mostani is, vagy hogy 5 éve lappang?
A nőgyógyászod egy balfék. Feltéve, h igaz a story. Ugyanis neki nem gyanakodnia kéne, hanem tesztelni.
Igen, amúgy gyakran tünetmentes. Pl nők 75%-ánál semmi határozott tünetet nem okoz a chlamydia
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!