Mi a jó megoldás? Nőgyógyász vagy Pszichológus?
Hónapok, sőt már szerintem éve is van, hogy női problémákkal küzdök, és már rámegy a hétköznapjaimra is.
Nagyon zavaró folyás ami leginkább zavar, nadrágot se nagyon tudok mit felvenni ami ne irritálna, maximum melegítő amit elbírok viselni.
A legutóbbi rákszűrésem 3 hete volt, negatív. Viszont most is és a fél évvel ezelőtti eredménynél is az jött ki, hogy baktérium klóros flóra. A nőgyógyász azt mondja, hogy rendben vagyok.
Fluomizin kúpot írt fel a múltkor és Fluconer kapszulát.
A kúp használata közbe megjött és a maradék kettőt most használtam el hétvégén. De nem hogy jobb, szerintem rosszabb is lett.
Érdemes felkeresni egy másik nőgyógyászt, hogy Ő mit mond? Vagy ez már pszichésen is lehet és inkább pszichológus kellene?
Vagy valakinek használt valamilyen alternatíva?
Nekem is volt ilyen, a fluomizint micovaggal felváltva kellett használnom. Egyik este az egyiket, következő este a másikat, amig el nem fogy, utána mixovag heti 1x.
Ennél a betegségnél a hüvelyflora visszaállítása is a cél, mert annak a felborulása miatt alakul ki.
Nem igazán értem a kérdést. Folyik belőled folyamatosan minimális folyás? A hüvely így tisztul. Ez teljesen normális. A folyás állaga és mennyisége a ciklus során változik. Vagy ezen felül van bármi panaszod?
28N
De igen, kóros flóra, elírtam bocsánat.
A farmer inkább ami irritál vagy a szűk nadrág. Ha hozzám ér, akkor még kellemetlenebb ez a folyás. Tisztaságibetétet használok mindennap, van hogy cserélni kell.
Tudom, hogy természetes, de ha ez a normális, nem tudom ti hogy viselitek 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!