Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a jó megoldás? Nőgyógyász...

Mi a jó megoldás? Nőgyógyász vagy Pszichológus?

Figyelt kérdés

Hónapok, sőt már szerintem éve is van, hogy női problémákkal küzdök, és már rámegy a hétköznapjaimra is.

Nagyon zavaró folyás ami leginkább zavar, nadrágot se nagyon tudok mit felvenni ami ne irritálna, maximum melegítő amit elbírok viselni.

A legutóbbi rákszűrésem 3 hete volt, negatív. Viszont most is és a fél évvel ezelőtti eredménynél is az jött ki, hogy baktérium klóros flóra. A nőgyógyász azt mondja, hogy rendben vagyok.

Fluomizin kúpot írt fel a múltkor és Fluconer kapszulát.

A kúp használata közbe megjött és a maradék kettőt most használtam el hétvégén. De nem hogy jobb, szerintem rosszabb is lett.

Érdemes felkeresni egy másik nőgyógyászt, hogy Ő mit mond? Vagy ez már pszichésen is lehet és inkább pszichológus kellene?

Vagy valakinek használt valamilyen alternatíva?

tegnapelőtt 22:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező! "baktérium klóros flóra" Ez nem KÓROS flóra akar lenni?
tegnapelőtt 22:16
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
STD szűrést azért próbálj meg ha folyamatos panaszok vannak
tegnapelőtt 22:22
 3/13 anonim ***** válasza:
36%
Használj hüvelyi probiotikumot egy teljes kúrát. Utána menj még egyszer egy kenet vizsgálatra. A megfelelő tejsavbaktériumok helyreállítják a flórát.
tegnapelőtt 22:26
 4/13 anonim ***** válasza:
54%
Drogériákban lehet kapni intim zuhanyt és hozzá tejsavbaktériumot tartalmazó tablettákat (patikában is van). Az helyrehozza a hüvely baktériumflóráját.
tegnapelőtt 22:31
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
A nadrág miért irritál?
tegnapelőtt 23:45
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

Nekem is volt ilyen, a fluomizint micovaggal felváltva kellett használnom. Egyik este az egyiket, következő este a másikat, amig el nem fogy, utána mixovag heti 1x.

Ennél a betegségnél a hüvelyflora visszaállítása is a cél, mert annak a felborulása miatt alakul ki.

tegnap 06:25
 7/13 anonim ***** válasza:
39%

Nem igazán értem a kérdést. Folyik belőled folyamatosan minimális folyás? A hüvely így tisztul. Ez teljesen normális. A folyás állaga és mennyisége a ciklus során változik. Vagy ezen felül van bármi panaszod?

28N

tegnap 07:01
 8/13 anonim ***** válasza:
49%
Ha így tetted fel a kérdést, akkor valószínűleg mindkettő.
tegnap 13:17
 9/13 A kérdező kommentje:

De igen, kóros flóra, elírtam bocsánat.

A farmer inkább ami irritál vagy a szűk nadrág. Ha hozzám ér, akkor még kellemetlenebb ez a folyás. Tisztaságibetétet használok mindennap, van hogy cserélni kell.

Tudom, hogy természetes, de ha ez a normális, nem tudom ti hogy viselitek 😃

tegnap 21:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Ne aggódjál, van megoldás. Cickafark ülőfürdő. Ha nem vagy rá allergiás. Tömény főzetet készítsél, hideg vízzel állítsd be a hőmérsékletet, úgy hogy ne legyen forró (jó meleg maradhat). Egy mosólavórban. Ülsz benne 10-15 percet, 1-2 hétig esténként lefekvés előtt, szerintem hamarabb is elmulasztja. Inni is érdemes cickafark főzetet. Ha gomba okozza a bajt, akkor mindezek mellett el kell hagyni a cukros ételek (üdítő, péksütemény, csokoládé, stb) fogyasztását.
tegnap 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!