A pszichológus mennyire megoldás?
Megnevezzük hogy mi a problémám.
Viszont én várnám azt, hogy milyen praktikát használjak akkor. De ez a rész nincs meg.
Ti kaptok ilyeneket?
Annyira hogy régen napi 10 000 kcalt is megettem csak sütiből ma meg elmegyek egy cukrászda mellett és még csak érzéseket sem vált ki belőlem
(A probléma amivel mentem hozzá ételfüggőség és eveszavar)
Kapsz ideiglenes megoldásokat ami az akkori élethelyzetedbne és a terapia állapotaban megfelelő és hosszútávon feltárjátok a mélyebb problemákat, aminek a gyökerét segít megszüntetni szemléletmódváltással
Nagyon különbözőek a szakemberek, ha jól össze tudtok hangolódni, akkor a pszichológussal való konzultáció hozzásegíthet a megoldás megtalálásához. Nyilván az a legjobb, ha magát a megoldást te találod ki (mert akkor legközelebb valószínűleg már menni fog egyedül) de lehet hogy neked az segít jobban ha először együtt találtok ki valamit, kipróbálod, aztán ha szükséges módosítotok stb.
Azért se tud szerintem igazán jó megoldást kitalálni helyetted, mert bármennyit is jársz hozzá, sose fogja annyira ismerni az életed, mint te magad.
Tipikus probléma itt is, hogy valaki feltesz egy kérdést, és rögtön jön több triviális válasz - de a kérdezőnek sajnos nem jó, mert van még 26 kisebb jelentőségű életkörülmény amit nem részletezett mert nem akart oldalon keresztül írni. Ugyanígy a pszichológus is könnyen lehet, hogy rossz megoldást javasolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!