Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a jó megoldás? Nőgyógyász...

Mi a jó megoldás? Nőgyógyász vagy Pszichológus?

Figyelt kérdés

Hónapok, sőt már szerintem éve is van, hogy női problémákkal küzdök, és már rámegy a hétköznapjaimra is.

Nagyon zavaró folyás ami leginkább zavar, nadrágot se nagyon tudok mit felvenni ami ne irritálna, maximum melegítő amit elbírok viselni.

A legutóbbi rákszűrésem 3 hete volt, negatív. Viszont most is és a fél évvel ezelőtti eredménynél is az jött ki, hogy baktérium klóros flóra. A nőgyógyász azt mondja, hogy rendben vagyok.

Fluomizin kúpot írt fel a múltkor és Fluconer kapszulát.

A kúp használata közbe megjött és a maradék kettőt most használtam el hétvégén. De nem hogy jobb, szerintem rosszabb is lett.

Érdemes felkeresni egy másik nőgyógyászt, hogy Ő mit mond? Vagy ez már pszichésen is lehet és inkább pszichológus kellene?

Vagy valakinek használt valamilyen alternatíva?

jan. 28. 22:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja és még valami. Zuhanyozzál reggel (is), az is nagyban enyhíti a kellemetlenséget a nap folyamán.
jan. 29. 21:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Gyógyteákat külsőleg és belsőleg is.
jan. 29. 21:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Légáteresztő tb-t használsz? Az nem irritwlhat?

A hüvely flóráját helyre kell állítani, akkor rendbejössz.

Ha kell, menj vissza a dokihoz, vagy keress másik orvost

jan. 29. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!