Esetleg ha van valami tapasztalototok hogy hogyan tudnék enyhíteni ezen a fájdalmon az jól jönne.( gyógyszert nem szeretnék bevenni)
tegnapelőtt 16:03
2/34 anonim válasza:
Nekem a sport mindig segített. Ha csak sétálsz egyet, kerékpározol, már lényegesen jobb lesz a közérzeted.
tegnapelőtt 16:08
3/34 anonim válasza:
Gyógyszert nem szeretnél bevenni? Ugyan már mér nem? Elájulni szeretsz?
tegnapelőtt 16:13
4/34 anonim válasza:
#3. Jó nagy baromság az, hogy egyesek egy veszélytelen természetes folyamat miatt gyógyszerekkel mérgezik a testüket.
tegnapelőtt 16:15
5/34 anonim válasza:
4-es, te férfiként ne szólj bele a menstruációba! Viszont ajánlok neked egy jó kis vesegörcsöt, azt fiú is tud, gyógyszer nélkül. Csak szóljál, majd megyek hallgatni az ordítást.
tegnapelőtt 16:23
6/34 anonim válasza:
#4. Mivel én valóban nő vagyok, tudok annyit, hogy a menstruáció nem betegség, úgyhogy NEM kell rá gyógyszert szedni. ;)
tegnapelőtt 16:27
7/34 A kérdező kommentje:
En tényleg úgy gondolom mint a négyes mert ha régen is kibírták ezeket a fájdalmakat akkor szerintem ma sem lehet lehetetlen. Egyébként én nem nagyon szoktam gyógyszert szedni mert hála az égnek erős az imunrendszerem és szinte sosem vagyok beteg. Úgyhogy nem erre szeretnék gyógyszertszedni ha máskor sem teszem
tegnapelőtt 16:27
8/34 anonim válasza:
Ha fáj szedj be gyógyszert. Nem is értem minek kínzód magad. Ha fáj vmi gyógyszer kell és ennyi.
tegnapelőtt 16:28
9/34 anonim válasza:
Hogy gyógyszer csak betegségre kell, ez egy kifejezhetetlen mértékű ostobaság! Mint ahogy az is, hogy a gyógyszer méreg. Ha méreg lenne a gyógyszer, akkor már nem írogatnánk itt a gyakorin.
Kérdező, attól hogy régen kerti budiba végezték a dolgukat, még régebben 30 évesen meghaltak, attól még neked nem kell! Te élvezed a szenvedést? A görcsoldónak és fájdalomcsillapítónak köze nincs az immunrendszerhez! Te ugye nem vagy nagyon okos?
tegnapelőtt 16:34
10/34 anonim válasza:
Nekem az 1. nap szokott kegyetlen lenni, viszont azon az egy napon egyszerűen MUSZÁJ 4 óránként Nospat bevennem, mert anélkül annyira görcsölök, hogy arra szavak nincsenek.
Egyébként nagyon furcsa, hogy egész életemben semmi gondot nem okozott a menstruáció, de miután betöltöttem a 45-öt, azóta minden egyes menzesznél ez van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!