Mennyire szokott fájni nektek a menstruáció?
Elnézést, nem találtam meg a kategóriát.
Azért kérdezem mert nekem ájulásig szokott fajulni és nem tudom hogy ez így mennyire szokványos vagy sem.

#20. Minden gyógyszer méreg, de van, aminek kis mennyiségben több haszna van, mint amennyi kárt okoz. A görcsoldó és a fájdalomcsillapító viszont pont nem hoz semmi hasznot, hanem csak kárt okoz. ;)
Amúgy meg jujj, de rossz lenne, ha fájna nekem is a menstruációm! Brühühüü!!! XD

Ne aggódj 21-es, ami késik, nem múlik!
Huszonévesen meg a harmincas éveimben még nekem se volt semmi gondom, el se tudtam képzelni, mások mit rinyálnak mensikor. Aztán megtudtam. …..és még te is megtudhatod.
Jja, és az általad használt “fájna” szó még csak meg se közelíti azokat a kegyetlen görcsöket, amik egyes nőknél jelentkeznek ilyenkor.
Amúgy lassan már kezdem azt feltételezni, hogy te csak egy unatkozó, kekeckedő pötsös vagy…. 🤔

#23. A menstruáció, mint szenvedés? Jó vicc. XD
Soha életemben nem szedtem semmilyen gyógyszert menstruációkor és a környezetemben sem szed senki, aztán mégsem "fetrengünk". Nevetséges is lenne.

A mellékhatás az nem mérgezés! Eleve elenyésző arányban fordulnak elő, az se tartós, amikor abbahagyják a szedést, ha megjelenik a mellékhatás, elmúlik. Ugye nem képzeled, hogy az állam tömegesen mérgezi a polgárait?
25-ös, ha neked nem fáj, akkor rád a kérdés nem vonatkozik. Iszonyú szerencsés vagy! Totálisan indifferens, amit írsz. Gondolom, fejfájásra vagy fogfájásra se vettél be soha egy tablettát. Azt pedig ne állítsd, hogy a környezetben ki mit nem szed, mert kizárt, hogy erről tárgyalj az összes ismerősöddel, elég beteges téma lenne.

#29. Nem olyan biztos az, hogy elmúlik a mellékhatás. ;)
Engem az nem érdekel, hogy te saját magadat megmérgezed egy fejfájás, egy fogfájás, vagy egy menstruáció miatt, de az már rohadt gáz, hogy népszerűsíteni is próbálod ezt a viselkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!