Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire szokott fájni nektek...

Mennyire szokott fájni nektek a menstruáció?

Figyelt kérdés

Elnézést, nem találtam meg a kategóriát.

Azért kérdezem mert nekem ájulásig szokott fajulni és nem tudom hogy ez így mennyire szokványos vagy sem.

jan. 28. 15:54
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
13%

Nem mérgezem, teljesen határozottan élek, és kiváló egészségnek örvendek. Annak ellenére, hogy amikor szükség volt rá, akkor bevettem évente mondjuk 6 menstruáció alatt 1-2 tablettát.

Te az értelmetlen szenvedést "népszerűsíted" (erősen fideszes-mihazánkos szóhasználattal - tán nem véletlen), miközben fogalmad nincs, hogy az milyen. Tán egyszer számodra is kiderül.

jan. 29. 20:31
 32/37 anonim ***** válasza:
67%

LOL, menstruáció miatt nincs szükség semmilyen tablettára, hiába is próbálod ezt elhitetni a többi nővel.

A "szenvedés" jelentésének pedig jobb lenne, ha utána néznél, ugyanis a fejfájás, a fogfájás, és a menstruáció igen messze áll attól. A politizálásodra meg inkább nem is reagálok semmit.

jan. 29. 20:36
 33/37 anonim ***** válasza:
0%

#32 akkor értekezned kéne a médiával is, hogy ne tolják már a tv-ben ezerrel az ilyen jellegű reklámokat (is)!…. 🤦🏼‍♀️

Amúgy meg hadd tudja/érezze már mindenki, hogy neki mire van szüksége! Megengeded? 🤦🏼‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣

jan. 29. 20:42
 34/37 anonim ***** válasza:
80%

A médiában jó sok hülyeséget reklámoznak, például alkoholt és egészségtelen ételeket is. Siralmas, de nem lehet ez ellen mit tenni.

Szerencsére senki nem kötelezhető arra, hogy saját magát mérgezze menstruációkor azért, mert szerinted arra "szükség van". XD

jan. 29. 20:46
 35/37 anonim ***** válasza:
57%
Nekem a lábaim annyira fájnak tőle, hogy ordítani tudnék az első napokban. Legszívesebben csak ülnék görnyedve és jajgatnék ilyenkor. Nekem a meleg zuhany, kis torna, sok alvás segít.
jan. 30. 22:28
 36/37 anonim ***** válasza:
79%
kislány korom óta nem kaptam rá gyógyszert így mindig ki kellett bírnom. Apukám azt mondta ez egy természetes folyamat így nem vehetek be erre semmi fájdalom csillapítót. ehelyett mindig Bátyámat kérte meg hogy tornáztasson mert mozognom kell. nem nagyon használt nekem ez se de csinálnom kellett. egy szóval én nem szedek a mai napig se erre gyógyszert hanem tűrök.
febr. 7. 13:40
 37/37 anonim ***** válasza:
26%
És miért tűrsz, 36-os?
febr. 7. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!