Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire szokott fájni nektek...

Mennyire szokott fájni nektek a menstruáció?

Figyelt kérdés

Elnézést, nem találtam meg a kategóriát.

Azért kérdezem mert nekem ájulásig szokott fajulni és nem tudom hogy ez így mennyire szokványos vagy sem.

jan. 28. 15:54
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
56%

Aki nem akar gyógyszert szedni minden hülyeségre, az hadd ne szedjen már, oké??

Én sem szedek soha gyógyszert a menstruációra. Nincs is semmi bajom.

jan. 28. 16:38
 12/35 anonim ***** válasza:
26%

Na a lepontozónak majmok beindultak 🐒🐒🐒🐒

Akkor nekik itt most ünnepélyesen átküldöm a kegyetlen görcseimet! ….a következő menstruációtoktól kezdve legyen veletek! 😈😈😈😈

Jja, azt még hozzáteszem, én se “rinyáltam”, amíg kb semmi bajom nem volt, csak annyi, hogy vérzett a lábam köze… De semmi gond, majd ti is megtudjátok! Tudjátok…. KARMA 🤫

jan. 28. 16:45
 13/35 anonim ***** válasza:
60%
Előző napokban és első napokon szokott fájni a derekam, görcsölök is. Eszembe nem jutott sosem gyógyszert bevenni rá. Barátnőim és kollégáim szoktak szedni. Én nem versenyzek azon, kinek fáj jobban vagy sem. Valaki kevésbé bírja, valaki meg jobban. Én sem szeretek gyógyszert szedni, ezért nem teszem. És nem azért, mert nekem nem rossz vagy nincsenek fájdalmaim..
jan. 28. 17:06
 14/35 anonim ***** válasza:
39%

Már tizenéve műszeres vizsgálattal kimutatták, hogy a méh simaizom görcsei, amit a méhnyálkahártyában termelődő prosztaglandin vált ki, mennyire változatosak. A különböző vastagságú és szövettani összetételű nyálkahártya, meg a távozás útjában álló esetleges akadályok ( a méh alaki rendellenességei) miatt. A mérések a méhűri nyomásemelkedésben hatvanszoros különbséget találtak a meg se érzős, és a nagyon görcsölős nők értékei között.

Csak hatvanszor rosszabb a szomszédasszonyé, nem is tudom, mit hisztizik, ugye?

jan. 28. 17:09
 15/35 anonim ***** válasza:
23%
13 erre mondják, hogy akkor még nem fáj eléggé!
jan. 28. 17:13
 16/35 anonim ***** válasza:
17%

Hatos, nem kell rá gyógyszert szedni?

Akkor neked életedben nem volt fájdalmas menzeszed, viszont úgy meg nem kellene itt osztani az észt.

jan. 29. 13:53
 17/35 anonim ***** válasza:
24%

Írom ezt úgy, hogy utálom a gyógyszereket, és 99% nem is szedek de amikor épp nem hányok a görcsök miatt hadd ne mártírkodjak már.

Persze akinek fogalma sincsen, hogy milyen a fájdalmas menzesz az rhadtul könnyen pfázik és írja a vigyori fejeket.

jan. 29. 13:55
 18/35 anonim ***** válasza:
75%
#16. A Kérdező és a 13. válaszoló sem szed gyógyszert, pedig nekik fájdalmas a menzeszük. És jól is teszik, hogy nem mérgezik magukat a semmiért! ;)
jan. 29. 15:53
 19/35 anonim ***** válasza:
0%
🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
jan. 29. 16:14
 20/35 anonim ***** válasza:
0%

Könyörgök: mitől méreg nagyon maximum havi 2 tabletta görcsoldó vagy fájdalomcsillapító? Pontosan mit csinál: meghalunk tőle? Vagy gyógyíthatatlan májkárosodást szenvedünk, és abba halunk meg? Mikor is?

A lázcsillapító nem méreg? Az antibiotikum nem méreg? A vérnyomáscsökkentő nem méreg? Csak pont a görcsoldó?

jan. 29. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!