Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért kell egyből egy szál...

Miért kell egyből egy szál pinába bemenni a dokihoz állami rendelésen?

Figyelt kérdés

Bejelentkeztem cytologiára és egy öltözőbe hívtak be a váróból, hogy vetkőzzek le deréktól lefelé. Szerencsére szoknya ruhát vettem fel így csak a bugyimat, harisnyámat meg a cipőmet vettem le. Így is elég kellemetlen volt, hát még ha nadrágba mentem volna... Beléptem dokihoz és akkor kérték a ismét a nevem, taj kártyamat meg, hogy mért mentem, mit szeretnék? Hát baszki...

Percekig ott álltam mezitláb mire felülhettem a székbe. De amúgy tényleg rohadt kellemetlen lett volna egyből félmeztelenül bemenni főleg, hogy akkor láttam életembe először azt a szarjankót (mert amúgy az volt) + ott volt az asszisztense is.

Amúgy előtte maszekba voltam 20 ezerért cytologian az nem volt megalázó, mert ott normálisan léphettem be a rendelőbe és ott volt ilyen kis paravános rész ahol levetkőzhettem. Ezért is volt meglepő amit a kórházban műveltek, de mostmár értem miért nem szabad nőgyógyászon spórolni.

Nálatok, hogy zajlik államiba egy vizsgálat?

Jártatok már így? Nektek is van hasonló rossz tapasztalatotok?

2021. márc. 1. 16:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
54 éves vagyok, négyszer szültem (ez rengeteg nőgyógy vizsgálatot jelentett), hamar rászoktam, hogy szoknyában menjek és csak a vizsgáló ágyon húzzam fel. És ez megkerülhetetlen a magánorvosnál is, hiába a vetkőző, Megjegyzem, soha nem szólt egy orvos sem a szoknyáért. Mondjuk, be is olvastam volna, ha megteszi ;)
2023. júl. 22. 21:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!