Miért kell egyből egy szál pinába bemenni a dokihoz állami rendelésen?
Bejelentkeztem cytologiára és egy öltözőbe hívtak be a váróból, hogy vetkőzzek le deréktól lefelé. Szerencsére szoknya ruhát vettem fel így csak a bugyimat, harisnyámat meg a cipőmet vettem le. Így is elég kellemetlen volt, hát még ha nadrágba mentem volna... Beléptem dokihoz és akkor kérték a ismét a nevem, taj kártyamat meg, hogy mért mentem, mit szeretnék? Hát baszki...
Percekig ott álltam mezitláb mire felülhettem a székbe. De amúgy tényleg rohadt kellemetlen lett volna egyből félmeztelenül bemenni főleg, hogy akkor láttam életembe először azt a szarjankót (mert amúgy az volt) + ott volt az asszisztense is.
Amúgy előtte maszekba voltam 20 ezerért cytologian az nem volt megalázó, mert ott normálisan léphettem be a rendelőbe és ott volt ilyen kis paravános rész ahol levetkőzhettem. Ezért is volt meglepő amit a kórházban műveltek, de mostmár értem miért nem szabad nőgyógyászon spórolni.
Nálatok, hogy zajlik államiba egy vizsgálat?
Jártatok már így? Nektek is van hasonló rossz tapasztalatotok?
Nyilván nem mindenkinek van pénze magánorvosokra
Más szomszédos országokban nem teljesen így van az egészségügyi színvonal és nem kell magánorvos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!