Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért kell egyből egy szál...

Miért kell egyből egy szál pinába bemenni a dokihoz állami rendelésen?

Figyelt kérdés

Bejelentkeztem cytologiára és egy öltözőbe hívtak be a váróból, hogy vetkőzzek le deréktól lefelé. Szerencsére szoknya ruhát vettem fel így csak a bugyimat, harisnyámat meg a cipőmet vettem le. Így is elég kellemetlen volt, hát még ha nadrágba mentem volna... Beléptem dokihoz és akkor kérték a ismét a nevem, taj kártyamat meg, hogy mért mentem, mit szeretnék? Hát baszki...

Percekig ott álltam mezitláb mire felülhettem a székbe. De amúgy tényleg rohadt kellemetlen lett volna egyből félmeztelenül bemenni főleg, hogy akkor láttam életembe először azt a szarjankót (mert amúgy az volt) + ott volt az asszisztense is.

Amúgy előtte maszekba voltam 20 ezerért cytologian az nem volt megalázó, mert ott normálisan léphettem be a rendelőbe és ott volt ilyen kis paravános rész ahol levetkőzhettem. Ezért is volt meglepő amit a kórházban műveltek, de mostmár értem miért nem szabad nőgyógyászon spórolni.

Nálatok, hogy zajlik államiba egy vizsgálat?

Jártatok már így? Nektek is van hasonló rossz tapasztalatotok?

2021. márc. 1. 16:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként valószínűleg azért így van mert a legtöbb nő 10 percig vetkőzik, állítgatja a haját, megtörölgeti a punciját, stb. Most meg az egyik vetkőzik/öltözik a másikat meg vizsgálják vagy még írják a papírjait. Így minden vizsgálat 10 perc 20 helyett és kétszer annyi beteg jut be.
2021. márc. 1. 17:29
 12/21 anonim ***** válasza:

13

Nem a praktikummal van baja senkinek. Inkább a méltatlan körülményekkel.

2021. márc. 1. 17:30
 13/21 A kérdező kommentje:
Te aztán felfogtad a lényeget. Amúgy tőlem tanulhat valaki fél évszázadot is ha egyszer emberileg egy tapló paraszt akkor az. 🤷🏻‍♀️ Egyébként szerintem eltévedtél bari..
2021. márc. 1. 17:38
 14/21 anonim ***** válasza:
Velem se volt túl kedves a dr bácsi és a nővérkék sem.Megkérdezték mi a francnak mentem oda?Persze nem így szó szerint de a lényege ez volt
2021. márc. 1. 17:41
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ilyen az állami. Ha normálisan akarod hogy bánjanak veled az minimum egy 10 es magánba!! Minimum!!!
2021. márc. 1. 20:03
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Emberek...nem kell odamenni és kész. Olvastam egy statisztikát, miszerint a nőgyógyásznál tett látogatások jelentős része (nem emlékszem %-ra) nem kötődik betegséghez.
2021. márc. 2. 09:51
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván akkor megyek ha nagyon muszáj.Nem örömmel fekszem fel a vizsgáló asztalra ahogy más sem normál esetben
2021. márc. 2. 09:57
 18/21 A kérdező kommentje:
#16 Ember! Talán prevenciós jelleggel azért elkéne menni évente 1 x cytológiára meg ultrahangra és akkor még fogamzásgátló miatt is. Nem? Én már nem is megyek oda többször, csak azokat a nőket sajnálom akik rá vannak szorulva az ilyen hulladék "ellátásra".
2021. márc. 2. 13:21
 19/21 anonim ***** válasza:
78%
Ez Magyarország! A kommentekből is látszik némelyik milyen it is.
2021. márc. 2. 14:39
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

18

"elkéne menni évente 1 x cytológiára meg ultrahangra" szinte teljesen felesleges. Ezért van tele az összes rendelő,ezért vannak elkényeztetve az orvosok.

A magam részéről tizenéve a közelében sem voltam a magyar egészségügynek. És nagyon jól megvagyok. A foggátló helyett is van más, arról nem is szólva, hogy maga a gyógyszer generál számos olyan problémát, ami miatt esetleg menni kell később.

2021. márc. 2. 15:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!