Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ennyi súly nagyon sok egy 17...

Ennyi súly nagyon sok egy 17 éves lánynak? Hogyan tudnék lefogyni sportolás nélkül?

Figyelt kérdés
Sziaasztok én vagyok a kérdésben szereplő 17 éves lány.Világ életemben sportoltam már kis pisis korom óta. Röplabdáztam a gimis csapatban és egy felugrás után sikerült egy akkorát és olyan rossz helyzetben esnem hogy térdműtét lett belőle.Apukám vitt be a suliból a kórházba mert nem bírtam felállni sem. Az orvosok megmondták hogy soha többet nem sportolhatok, se röpi se futás semmi. Én még edzések után is sokszor elmentem futni mert annyi energiám volt hogy muszáj volt levezetni. 70-72kg voltam amikor aktívan sportoltam és amióta megtörtént ez a balesetem azóta felszedtem közel 30kg-t szóval most olyan 100-103 kg vagyok :( December óta ennyit híztam. Itthon vagyunk most mert nincs suli és kb azóta csak fekszek az ágyba filmezek stb. Mamihoz párszor elbicikliztem de akkor is iszonyúan fájt a térdem szóval a futás/bicajozás kizárva. Ha be kell hajlítanom nagyon fáj. Kontrollon azt mondták hogy fél évig biztos tart a felépülés de nyilván vigyázni kell rá utána is. Félek tőle hogy még hízni fogok és érzem is magamon hogy hirtelen híztam nagyon sokat ami további problémákhoz vezethet. Apu is sportol rendszeresen viszont anyu is könnyen hízós fajta. Sajnos mindenféle edzés ki van zárva nálam. Voltak emésztési gondjaim mióta ennyit híztam illetve nagy wc-zni is volt hogy 3-4 napig nem tudtam. Érzem hogy a szívem is néha nagyon elkezd verni. Hogy tudnám ezt a súlyt leadni rossz térddel? Mit javasolnátok?Tiszta depis vagyok mióta ez történt :( tényleg nekem a sport volt az életem most meg egy guruló kisgömböc lettem :(

2020. ápr. 26. 17:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2020. ápr. 26. 21:54
 12/17 anonymousreview60 ***** válasza:
Endokrinológgiai oka is lehet. Az unokatestvéremnek pajzsmirigy baja volt és egy év alatt a másfélszeresére hízott.
2020. ápr. 26. 21:55
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha lement a vírus keress egy nagyon jo gyogytornaszt! Nekem is azt mondták egy sérülés után h max a jóga amit csinálni tudok majd és tényleg magyon reménytelen volt a helyzet míg el nem mentem egy sportolokkal foglalkozó gyogytornaszhoz. 2+10 hónap nagyon kemény gyógytorna után úgy jöttem el onnan h egy labas guggolasokat csinaltam a sérült labammal is. Azóta futok, és minden sportot tudok végezni fájdalom nélkül. És ami még nagyon fontos ilyenkor az egy jó porcepito, nekem a Neocartil és a biotech folyekony porcepitoje vált be évi 2x3 hónapig közte hat hónap szünettel. Egy próbát megér szerintem, rolam is lemondtak most meg en is alig tudom elhinni h minden rendben.

24L

2020. ápr. 26. 23:11
 14/17 anonim válasza:
Egyél változatosan és ne nassolj. Inkább egyél egy nap többször kevesebbet mint egyszer vagy kétszer sokat.
2020. okt. 25. 17:26
 15/17 anonim ***** válasza:
28%
keevsebbet egyél,sokat jogáz,fussál
2021. aug. 8. 13:37
 16/17 anonim ***** válasza:
67%
15. na,a jógában azokban a hülye pózokban feszítés kb. annyi, mitn halottnak a csók, és még nevetséges is.
2021. aug. 8. 19:49
 17/17 anonymousreview60 ***** válasza:
#16: A nem fekvő vagy ülős ászanákat kitartani nagy munka.
2021. aug. 9. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!